Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan legyek nagyon vékony?...

Hogyan legyek nagyon vékony? Szeretnék egy bő 15 kg-ot fogyni.18/l

Figyelt kérdés

Sportolok (karatézok) és normális dolgokat eszem.

170 cm vagyok, 65 kg körül. Nagyon szeretnék 50 lenni, vagy az alá menni, de nem sikerül.

Mit javasoltok? Mi az, ami lefogyasztana? Hogy legyek nagyon vékony?

2016. jan. 29. 22:13
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

"Az egeszseg szart sem er" -nagyon tevedsz. Ha mondjuk 48 kilo lennel koplalassal, a hajad elkezdene kihullani es megfakulni, a borod kiszaradni, az arcod beesni a hirtelen fogyastol es meg vissza is hiznad, mivel a 15 kilot 2 het alatt NEM lehet megtartani!

Az anorexia tudod mennyi betegseget hordozz maga utan?! Eloszor is nem lehetne gyereked, es menstruaciod sem. Szellemileg leupelnel mivel az agyad es a tested is hamar elfaradna. A ferfiak csontvazt, a nok pedig elo idiotat latna benned. Folyton az evesre gondolnal es minden percben azon jarna az eszed, hogy "vajon most hany dekat hiztam"? Az anorexiabol borzasztoan nehez kigyogyulni -sajat tapasztalatbol mondom. Nekem 6 ev kellett hozza, es most visszagondolva 6 evemet elpocsekoltam, es meg mai napig sem erzem ugy, hogy szeretnem a testem... Az interneten keress ra, hidd el megrazobb tortenetet is talalsz.

Az 50 kilo a magassagodhoz kepest, szerintem meg pont az a hatar amellyel meg nem vagy meg nagyon gebe, viszont ala tenyleg ne menj.

Nekem van egy blogom, amely a fogyasrol szol -ha szeretned szivesen megadom a cimet.

2016. jan. 30. 09:04
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

"az egészséged szart sem ér, ha nem vagy szép"

Édes Istenem, de qrvára értelen gyerek vagy még. Azon gondolkodj el, hogy jó-e neked, hogy ilyen random pasik szava után szaladó, mindenféle jöttment tetszését hajhászó kis senki vagy.

ha meg majd az egészségtelen fogyástól kihullik a hajad és kilátszanak a bordáid, akkor majd rájössz, mit jelent nem szépnek lenni.

2016. jan. 30. 09:44
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
165 cm vagyok, 65 kg-ről lefogytam 50-re, férjem kiakadt de nagyon. (Betegség miatt, gyomordaganatom volt.) Most 55 vagyok, így már kezdek tetszeni neki, de azt mondta addig piszkál, míg 58 nem leszek, szerinte az az ideális. Szerintem ha 170 cm-hez 50 kg lennék szóba sem állt volna velem annak idején, pedig egyáltalán nem kövér-fetisiszta (ilyen 80-100 kg-s emberek kifejezetten taszítják már) egyszerűen a csontokat nem szereti, és a normális (NŐIES) alkat a kedvence ahogy szerintem a férfiak 90%-ának. A férfiak nem egy 12 éves kisfiú testével akarnak együtt lenni, hanem egy érett nővel.
2016. jan. 30. 09:48
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem szólóaknak teljesen igazuk van!

KISLÁNY, az EGÉSZSÉG A LEGDRÁGÁBB KINCS!! Majd akkor mond azt, hogy az egészség sz..rt se ér, ha pl. anyukádat betegség miatt, pl. rák miatt elveszíted! Na akkor mondd azt, amit írtál.

Agyilag éretlen kislány vagy még, csak a külsőd érdekel.

Felvilágosítalak: kb 10 év múlva már nem leszel olyan, amilyen most vagy! A test mindig változik!

A szépség pedig relatív, van, aki a csontkollekciókat-anorexiás vékonyakat szereti, van aki ettől irtózik, és jobban szereti az olyan csajokat, akin van mit fogni.

Súlyoz testképzavarod van. Tudod, nem mindegy, hogy az a 65 kg az szín tiszta izom, amiből már nem tudsz fogyni, vagy tiszta zsír. Mivel sportolsz, gondolom izmos vagy, amiből már nem tudsz fogyni, mert nincs miből!

De ha extra vékony akarsz lenni, akkor hánytasd magad, kerülj be a kórházba és nyugi, így nem fogod megélni még a 20. szülinapodat se! Csak hajrá!

De egy pszichológushoz igazán elmehetnél, aki az agyadat is rendbe tenné!

2016. jan. 30. 10:18
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
"Az egészség nem minden, de egészség nélkül minden semmi" -Gandhi
2016. jan. 30. 10:37
 16/28 anonim ***** válasza:
46%

#14: Én 168/51 vagyok, 17 éves korom óta. Most 40 felett vagyok. Nem tudok hízni, pedig szeretnék pár kilót. Van alkati adottság is.

A 65 kiló talán kicsit sok, de nem orvosi szemmel. Bőven elég lenne, ha 55-60 között lennél. És nem csak a súly számít, hanem testzsír arány is. 1 kiló háj jóval nagyobb térfogatú, mint 1 kg izom, de majd a profik leírják.

2016. jan. 30. 10:48
 17/28 anonim ***** válasza:
2%
Szia , én 170 cm vagyok és 47-8kg , kalóriaszámolással fogytam mozgás nélkül . Napi 800 kalória és kanapén fekvés :D nekem ez jött be . Most 1600 kalóriával tartom a súlyomat . Előtte 5 évig úsztam és végig 68-70kg voltam . Nézd meg a www.kalóriabázis.hu oldalt
2016. jan. 30. 12:08
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
#17: És megérte elsorvasztani az izmaidat?
2016. jan. 30. 12:12
 19/28 A kérdező kommentje:

Nem tudjátok milyen az, ha állandóan azt hallod vissza, hogy kövér vagy. Nincs önértékelési problémám. Viszont nem szeretnék kövér maradni. Nem fogom feladni, míg 50 alá nem megyek.

És itt vannak linkek, h megnézzétek, tényleg kövér vagyok: [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. jan. 30. 13:48
 20/28 anonim ***** válasza:

Igen, egy elhízott zsírdisznó vagy, fogyj le, különben soha nem lesz pasid, de még haveri barátnőid se, mert hát ki akar egy 200 kg-s elhízott személlyel barátkozni!

Remélem ez az a válasz, amit már tegnap éjszaka óta vártál.

A te életed, azt csinálsz, amit akarsz, ha tönkre teszed, akkor tönkre teszed, de vállald is a felelősséget érte!

2016. jan. 30. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!