Fogyás? 15/L lent
1.Először is az,hogy elkezdtem mostanában edzeni ilyen tök alapdolgokat,hogy guggolás(igen azt főként azért,hogy formás legyen a fenekem,de olyan löttyedt valami),aztán felülés,hasprés,fekvőtámasz.Ezekből úgy kb.-10-et ..Emellett ugyanúgy eszem,néha többet is.Szóval hogyanlehetne tényleg lefogyni,mert változást nem észleltem, oké,tudom,ne egyek ennyit,de úgy tudtam kb.5grammot(!!) lefogyni 1 nap alatt,hogy nem ettem,és ez azért nem megoldás.Meg a hánytatás sem...
2.A második kérdésem pedig nem igazán ide való,de hogyanérjem el,hogy mellre hízzak.Mármint,hogy nagyobbak legyenek a melleim?Nagyon kicsik,és nagyon zavar.Plasztikai műtétekkel hagyjatokxd.Meg tudom,hogy valamilyen szinten genetika is,de azért mégis,valamennyire csak lehetne.
És még annyi,hogy 15/L :))

Szerintem lépj be a kalóriabázis.hu-ra
Nagyon jó, nekem bevált ;)
A második pedig engem is érdekelne hogy hogyan lehet mellre hízni.

Hát ha neked 15 évesen löttyedt segged van,
meg kinemalakult ciciméret mellett cicire
akarsz gyúrni, perverz kan vagy!
Khurvára nem :").Tudod nem szó szerint van löttyedt seggem,és nem mások fantáziálására akarom,hogy formás legyen,hanem egyrészt a magam érdekében,meg hát azért jobban néz ki.És nem,rohadtul nem vagyok perverz kan,de amúgy ha nem vagy tisztába a szavak jelentésével,el lehet takarodni.Tudod a kan az eleve is férfinemű szóval tényleg nem értelek...
Amúgy az előttem válaszolóknak Köszönöm! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!