6-7kg fogyás aprilis végére! Valaki valami jó tanács?
Figyelt kérdés
Alapból nem vagyok egy nagyevő, reggelire eszem egy kiflit kefirrel delben valami csirke hust és zöldséget és este 6utan semmit. Ez melett nem minden nap tudok mozogni munka melett nem mindig jut időm bár a munka amit végzem az is ide oda járkalok 10órát. Amikor szabad időm van guggolás,hasprés,fekvőtámasz hasonlók 30percig kB ezzel igy lehetséges??2016. jan. 29. 12:54
1/2 Szabi.L válasza:
Szia!
A mozgás viszonylag rendben van, persze azért edzőterem jobb lenne. :)
Az étrended viszont nagyon rendbe kellene rakni.
1. 3 óránként egyél
2. csirke hús+ zöldség az tökéletes, ehetnél naponta többször.(minden sovány hús belefér)
3. jó minőségű szénhidrátot is ehetsz nyugodtan( teljes kiőrlésű dolgok)
4. 6 után is egyél, de ott a szénhidrátot mellőzd. Inkább csak csirkét salátával.
Ha nem megy le heti 0,5-1 kiló, akkor csökkentsd az adagokat picit.
Remélem tudtam segíteni.
2/2 A kérdező kommentje:
Edzőterembe énis szívesebben mennék de sajnos nem tudok mert több km van itt lehetőség rá.
Igyekszem többször enni,de igazabol nem éhesztettem magam nem.js kivánok többet.
Igen és köszönöm!!! :)
2016. jan. 29. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!