Hogy számoljam ki a valós testzsír százalékomat?
Figyelt kérdés
Sziasztok, érdekelne, hogy tudnám reálisan kiszámolni a testzsír százalékomat, mert van modern digitális mérleg amin állítólag 17,8% viszont ha hagyományos úton próbálom kiszámolni kg/cm a négyzeten. A mérlegen egyébként kéri a kort, a nemet és a magasságot természetesen. Egyébként 178 cm és 79 kg vagyok 25 éves.... vagyok mostanában 3 kilót híztam de előtte, 3 hónappal ezelőtt még napi szinten futottam 9 km, most sajnos már csak 3 megy, és szeretnék újra formában lenni.2016. jan. 24. 21:24
1/2 anonim válasza:
kiszamolni nem lehet, csak megmerni, de nem merleggel.
Vegyel egy kalipert, azzal viszonylag jol meg lehet hatarozni.
2/2 anonim válasza:
"viszont ha hagyományos úton próbálom kiszámolni kg/cm a négyzeten."
Ha méter lenne centi helyett, akkor a BMI-det számolnád így ki, ami nagyon nem testzsírszázalék.
Több pontos bőrredőmérések alapján lehet számolni, a neten vannak rá kalkulátorok, de figyelni kell, hogy redős legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!