Hogyan növelhetem a testzsír százalékomat?
A testzsír százalékom nagyon alacsony 4% körül van. Az ideális állítólag olyan 16°-tól van.
Mivel tudnék hízni? Már lehethogy a "női bajom " is e miatt késik?
Kérlek írjatok valami okosat mert az internetem szinte mindenki a kövérekkel van elfoglalva nekik ad fogyási tippeket. De a vékonyakkal senki nem foglalkozik .Igaz mi vagyunk kevesebben de engem zavar.
168cm 44 kg vagyok.
Tuti nem vagyok anorexiás mert világ életem be nagyon vékony voltam meg tömöm is magam rendesen kajával.Lehet még több kellene?
22/L
Szia!
Hasonló cipőben járok, mint Te. 167 cm vagyok és 47 kg. A környezetemben sokaknak nem tetszik. Mondjuk annyira nekem se.:D Pont a múlt 7en foglalkozott ezzel egy műsor. Azt mondta egy táplálkozási szakértő, hogy először is érdemes egy léböjt-kúrát tartani( nem is gondoltam volna:O).A beleidben lehetnek olyan maradványok, amik akadályozzák a tápanyagok felszívódását, ezért nem hízol. A léböjt kúra ezt hozza helyre. Emellett érdemes valamit sportolnod, ez növeli az étvágyadat is. Valamint talán a legfontosabb a napi 1,5-2 liter folyadék leghalább naponta. Ez szintén fontos a tápanyagok felszívódásában. A reggelit soha ne hagyd ki, és nassolj este 10 után. Inkább keveset egyél, de naponta többször, mondjuk úgy 5-6 alkalommal. Esetleg érdemes lenne valami vitaminkészítményt is szedned, esetleg pezsgőtablettát, sok gyümölcsöt, zöldséget fogyasztani. Sok sikert!:)
szia
köszi szépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!