Fogyás utáni súlymegtartás?
5 hónap alatt 80 kilóról lefogytam 55-re, elértem a célom. 1200-1300 kcalos diétán voltam, sportolgattam (nem túl komolyan azért).
A kérdésem az lenne, hogy megtartásnál mi a fontos, mire figyeljek? Mennyi kcal mehet? Hogyan emeljem? Mindenképpen visszahízok pár kilót?
22/L, 169 cm
Szerintem pár lépcsőben emelheted, majd meglátod, mi történik. Én stagnáló típus vagyok, én ezerrel is emelhetném, de annyi valószínűleg nem kellene az alapos jóllakáshoz sem, ha jók az ételeim.
Nem tudom, hogyan ettél, jó esetben életmódváltással fogy az ember és igazából semmin nem kell változtatnia, csak kicsit lazábban veheti a kalóriákat s a deficitet akadályozó, de súlytartáskor már megengedhető ételeit.
S mozogj továbbra is :)
A vízsúly visszajön, főleg szénhidrátszegény étrendről szénhidrátosabbra visszaváltva jelent ez kilókat, de egyébként is várható egy pici súlynövekedés, ez jó kalóriakeretnél nyilván nem háj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!