Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 15 évesen 175cm,78kg, tudnátok...

15 évesen 175cm,78kg, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

175 cm, illetve 78 kg vagyok, nem vagyok az a nagyon elhízott alkat, viszont akad rajtam, legfőképpen az úszógumi ami zavar. Hétfőn elkezdtem szobabiciklizni, kezdtem először 15 perccel, majd azóta mindennap 1 perccel növelem az adagot. Ételnek, általában suliban 2 szendvicset eszek(sonka + sajt), és miután hazaértem(fél 3 körül), ha van itthon főtt kaja azt szoktam enni kis tányérral, ezután pedig gyümölcsöt(igen, tudom hogy délelőtt ajánlott, viszont nem tudok megválni tőle, ha van itthon és meglátom, muszáj ennem belőle). Estére is mindig éhes leszek, általában 8kor szoktam enni utoljára, szintén szendvicset.

Intenzívebb sportot sajnos nem tudok végezni, mivel térdemben porckopás van, szobabiciklit is ezért bírom nehezen, kondim meg lenne hozzá, 5 évig karatéztam versenyszinten, 3 éve hagytam abba.

Tudnátok tippet adni, még milyen módszereket alkalmazhatnék, esetleg az étrendemben mit változtassak?

15/F

2016. jan. 20. 21:03
 1/3 DarkLantern válasza:
Hali, ha elhagysz napi 20 dkg fehér kenyeret az étrendedből, kb 0.5 kg/hét a fogyás, és akkor még csak a kenyeret hanyagoltad.Egyél inkább teljes kiőrlésű/graham/magvas kenyeret. És este 6 után ne egyél ha mód van rá. Törekedj a változatos étrendre. Magvas gyümölcsök, zöldségek.
2016. jan. 20. 21:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Itt nem a gyümölccsel hanem a súlyos szendvicsizmussal van a probléma .
2016. jan. 20. 21:26
 3/3 A kérdező kommentje:

Esetleg egy mintaetrendet osszetudnatok allitani, ha megkerlek titeket? Egyebkent koszi a valaszokat, a szendvics mar egy beidegzodes, sokszor eszek azt.

Ment nektek a zoldkez!

2016. jan. 20. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!