Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » 13 évesen,175cm-rel, és...

13 évesen,175cm-rel, és 48kg-val lehetek modell?

Figyelt kérdés
És az baj, ha elölről viszonylag "jól nézek ki", de oldalról nem, mert görbe(középen van egy púp) az orrom?

2015. jan. 3. 17:01
 1/5 anonim ***** válasza:
A modellek nem szépségkirálynők. A legtöbb modell arca inkább különleges, mint szép.
2015. jan. 3. 17:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez mondjuk igaz. De azért kevés olyan fotómodell van, akinek ilyen az orra. Egy modellnek az arca szimmetrikus. Az enyém nem feltétlenül olyan.
2015. jan. 3. 17:43
 3/5 anonim ***** válasza:
A leírt adatok alapján igen.És ne feledd! Modellnek a különleges arcú emberek mennek,nem feltétlenül a szépek.
2015. jan. 3. 17:52
 4/5 anonim válasza:
Szia 13 éves vagyok és engem hívtak modellkedni,most "kezdem" ezt a szakmat, de a bátyám modell és az orrod ne zavarjon! Beismerem igen nekem se egy tökéletes az orrom mert az atlagnál tényleg egy picit nagyobb, de a modellkedésnél ez nem beütő tényező! És a testalkatod teljesen jó, sőt tökéletes! Én 170 cm vagyok és 45 kg. Szóval sok sikert hozzá:)
2015. jan. 4. 18:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Akkor mostmár nem aggódok! :)
2015. jan. 4. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!