Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 3 hét alatt 1,5kg fogyás kevés?

3 hét alatt 1,5kg fogyás kevés?

Figyelt kérdés
3 hete kezdtem diétázni, kevesebbet eszek mint eddig és főleg csirkemell, hal, saláta, joghurt, túró, de ebédre ha esetleg pörkölt van abból is eszek csak keveset gyerektányérnyit. :-) meg heti 5ször tornázok 40 percet R. Rékára. 165 cm vagyok és 75,7kg ról indultam most vagyok 74 kg. összesen 10-15kg-ot szeretnék fogyni kb. 4 hónap alatt, lehetséges ez így?
2016. jan. 20. 20:43
 1/3 DarkLantern válasza:

A heti 0,5 kg ideális. Így a bőröd tud alkalmazkodni a fogyáshoz és nem fog megnyúlni.

Annyit javasolnék hogy egyél apró magvas gyümölcsöt, és rostos zöldségeket (legjobb a vízben nem oldódó élelmi rost)

Így javíthatod a fogyást.

Ja, diétás szakács vagyok :)

2016. jan. 20. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem, ez jó tempó, alacsony vagy és nem mozogsz sokat (nem mondom, hogy többet kell, csak ugye gyors fogyáshoz sok mozgás illik) s különben is. Én heti 30 dekát fogytam, amikor ennyi voltam s elégedett voltam vele, igaz, jókat ettem.
2016. jan. 20. 21:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Heti 5x 40 perc Rubint rèka pedig nem kevès :D
2016. jan. 25. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!