Milyen edzést kéne kipróbálnom?
Figyelt kérdés
Le szeretnék fogyni. Leginkább a combomról szeretnék fogyni. 14/L, 157 cm, 46-47 kg vagyok. Tudtok valami edzéstervet ajánlani?2016. jan. 19. 22:02
1/2 anonim 

válasza:

Szerintem nem kell fogynod, a magasságodhoz ennek a súlynak ideálisnak kell lennie. De mivel a mozgás mindenkinek jót tesz, a futást ajánlom, nekem attól vékonyabb lett a lábam és ha izmosodni, formálódni szeretnél akkor vagy Kayla Itsines beach body programját próbáld ki ami kifejezetten lányoknak való vagy töltsd le Shaun T focus T25 alpha edzéstervét, ez egy elég laza program de nagyon formás leszel tőle :)
2/2 anonim 

válasza:

Olyat, amit könnyebb jó kedvvel végezni, pl. zumbát.
Túl keményen ne edzz, mert az árt a növekedésnek, neked meg még jól jönne pár centi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!