Iskola időben hogyan oldjátok meg az edzést?
Én valahogy nem tudom beilleszteni a napomba, mivel annyira megizzadok edzés közben, hogy még a hajam is meg kell mossam utána. Így is napomta mosom (minden reggel,iskola előtt), de képtelen vagyok hamarabb kelni, mert gyalog járok és alapból korán kelek. Olyan hülye problémának látszik, de ti mikor szoktatok edzeni suli időben?
A másik meg, hogy én főzök itthon, vezrtem a háztartást, és idén érettségizem. Ezek a dolgok leszívják az összes energiám. :(

Suli után csináld.
Már nincs meleg, szerintem felesleges naponta hajat mosni. De ha rövid és gyorsan szárad, akkor az sem gond.

Ne viccelj már.
Én napi 8-10 óra meló,egyetem tanfolyamok meleltt is heti 4-szer edzek.
Kelj fel még korábban,én van,hogy 6-kor kelek már és reggel 8-kor edzés aztán meló este 7-ig és közben ha van órám akkor suli is,amire tanulni is kell.
Ne viccelj már,kelj fel még korábban vagy menj este.

Szerintem meg kifogás,ha én 8-10 óra munka,egyetem,tanfolyamok,magamra főzök,háztartást vezetek megoldom a heti 4-szeri edzést akkor bárki aki akarja.
Tanulás és edzés miért ne férne meg.
Az edzőm személyi edző,vállalkozó,és most fejezi be a közgáz szakot(alk.közgazdász).
Én programozó vagyok és azt is végzem,gondolhatod mennyit kell tanulni ELTE progmaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!