Egy fogyókúrázónak mire kell a leginkább odafigyelnie?
Elsősorban az egészségre (jó étrend, mozgás, miegymás), másodsorban a szolid kalóriadeficitre.
Nekem csak a kalória számít a fogyásban adott aktivitás mellett, viszont nem tudok éhezni, ami szénhidrátosan lenne. Úgyhogy én a szénhidrátra figyelek és a fehérjére, valamint az összkalóriára, igazából tehát mindenre, csak a zsírra nincs külön limitem, bármilyen nem kis érték jó, csak használjam el. Plusz nagyon nem mindegy, mit, mikor, mennyit eszem, itt a tapasztalataimra és a testem aktuális jelzéseire támaszkodom.
S igyekszem nem elszállni a szokások, élvezetek, lázadó befolyások mentén. Néha ez nem megy, néha igen.
Az ételek töménysége az, ami általában nem érdekel, ellentétben a fogyózókkal, de őket nem értem.
20 kcal/100g vagy 640 kcal/100g? Nekem édesmindegy, a laktató hatást nézem (az utóbbi esetben sokkal jobb szokott lenni, de néha az embernek mennyiség, térfogat s nagy víztartalom kell).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!