Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy fogyókúrázónak mire kell...

Egy fogyókúrázónak mire kell a leginkább odafigyelnie?

Figyelt kérdés
Egy étel kalória/zsír/vagy szénhidrát tartalmára?
2016. jan. 19. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Kalória , nekem az jött be de van aki a szénhidrátot csökkenti és úgy tud fogyni . A zsírral nem érdemes nagyon foglalkozni , kevés embert hátráltat a fogyásban.
2016. jan. 19. 19:56
 2/5 anonim válasza:
én 160g CH diétán vagyok, 5-6 étkezésre leosztva, felszívódásra figyelve. ( gyorsan v lassan dobja meg a vércukrot) mellette figyelem az alacsony zsírtartalmat és a kalóriát is de azt nem pontos számolással, elég a CH-t számolni:)
2016. jan. 19. 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Leginkább arra, hogy kalóriadeficitesek legyenek a napjai.
2016. jan. 19. 21:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Elsősorban az egészségre (jó étrend, mozgás, miegymás), másodsorban a szolid kalóriadeficitre.

Nekem csak a kalória számít a fogyásban adott aktivitás mellett, viszont nem tudok éhezni, ami szénhidrátosan lenne. Úgyhogy én a szénhidrátra figyelek és a fehérjére, valamint az összkalóriára, igazából tehát mindenre, csak a zsírra nincs külön limitem, bármilyen nem kis érték jó, csak használjam el. Plusz nagyon nem mindegy, mit, mikor, mennyit eszem, itt a tapasztalataimra és a testem aktuális jelzéseire támaszkodom.

S igyekszem nem elszállni a szokások, élvezetek, lázadó befolyások mentén. Néha ez nem megy, néha igen.

Az ételek töménysége az, ami általában nem érdekel, ellentétben a fogyózókkal, de őket nem értem.

20 kcal/100g vagy 640 kcal/100g? Nekem édesmindegy, a laktató hatást nézem (az utóbbi esetben sokkal jobb szokott lenni, de néha az embernek mennyiség, térfogat s nagy víztartalom kell).

2016. jan. 19. 23:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt kihagytam, hogy azért odafigyelek a zsírra nagyon, ha nincs is rá valódi limit, a kalória miatt. Muszáj, különben elszállok vele. Most már jó vagyok, de régen odafigyelés mellett is sikerült olykor 200g fölé menni vele, ami nálam már akkor is bőven sok volt.
2016. jan. 19. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!