Ha a hasam alulról nagy akkor mi segíthet lefaragni belőle?
Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 15:32
1/5 anonim válasza:
szauna, tornázzál eleget édesem :)
felülééés ennyi
2/5 anonim 

válasza:

Nekem attól ment le, amikor egy betegség miatt (szénhidrát emésztési zavar) szénhidrátmentes diétára fogtak, és úgy egy évig nem ettem semmi liszteset, cukrosat, semmi kenyeret,krumplit, rizst, édességet stb. csak tojást, húst, zöldséget,gyümölcsöt, édességnek max.sültalmát kis mézzel. Ki lehet bírni.
3/5 anonim 

válasza:

Szia! Sok ökör...
Mitől nagy a hasad alulról? Szültél már? Tehát a bőr is megnyúlt, Mert ha igen azzal nagyon nem tudsz mit csinálni,ha a zsirt le is adod a bőrőd megmarad olyannak.
Kevés szénhidrát,rendszeres aerob mozgás és leadhatod a súlyfelesleged:)
4/5 anonim 

válasza:

Ez a legjobb rá: Futás!!!! Ez ellen kifogás sem lehet: ingyenes!! Nekem ettől lett szép lapos hasam. Felüléseket csinálhatsz, de attól izmosodni fog, hogy nem fogsz onnan fogyni így, az tuti.
5/5 anonim válasza:
Így van,futás a legjobb,ha már lapos,akkor jöhet a felülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!