Ha sokat iszok a súlyom is sok marad, de miért?
Ezelőtt olyan mániákus voltam,hogy minden nap csak egy energiaitalt ittam,nehogy másnap többet mutasson a mérleg,mára beláttam butaság.
Sokat iszok,de ez látszik is a mérlegen,és hiába eszek keveset vagy néha semmit,ha sokat iszok egyszerűen nem áll vissza a súlyom,azt a 2 litert ki kéne pisilnem másnapra nem?
Miért maradok több,ha alig eszek ,kíváncsiságból vettem már be hashajtót is,de csak akkor áll vissza rendesen a súlyom,ha nem iszok ennyit.. ()a 2 liter nem üdítő)

Miért foglalkozol a vízsúllyal? Azzal nincs gond. A zsírodat pedig ugyan nem növeli, ha iszol, azt képzelheted.
Nekem is más a súlyom leürült glikogénraktárakkal (mert olyan nincs, hogy én ne igyak :) van rendesen működő szomjúságérzetem s józan eszem is), de az nem jelent semmit.
A mérleg által mutatott súly pedig amúgyis tökmindegy. Nem értem, miért érdekli ez az embereket. A kinézet számít, az egészség, nem a puszta szám.

Mert a víznek súlya van.
ba dum tssssss

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!