Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha sokat iszok a súlyom is...

Ha sokat iszok a súlyom is sok marad, de miért?

Figyelt kérdés

Ezelőtt olyan mániákus voltam,hogy minden nap csak egy energiaitalt ittam,nehogy másnap többet mutasson a mérleg,mára beláttam butaság.

Sokat iszok,de ez látszik is a mérlegen,és hiába eszek keveset vagy néha semmit,ha sokat iszok egyszerűen nem áll vissza a súlyom,azt a 2 litert ki kéne pisilnem másnapra nem?

Miért maradok több,ha alig eszek ,kíváncsiságból vettem már be hashajtót is,de csak akkor áll vissza rendesen a súlyom,ha nem iszok ennyit.. ()a 2 liter nem üdítő)

2016. jan. 18. 14:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Azért mert alig eszel. Az anyagcserèd szinte leàll. Ahhoz hogy anyagcserèd rendesen működjön, enni kell. Ha nem eszel, akkor belassul az anyagcserèd és a szervezeted raktározni kezd. Ezèrt van az hogy aki koplal, lefogy ugyan, de amint eszik, hízik.
2016. jan. 18. 14:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Miért foglalkozol a vízsúllyal? Azzal nincs gond. A zsírodat pedig ugyan nem növeli, ha iszol, azt képzelheted.

Nekem is más a súlyom leürült glikogénraktárakkal (mert olyan nincs, hogy én ne igyak :) van rendesen működő szomjúságérzetem s józan eszem is), de az nem jelent semmit.

A mérleg által mutatott súly pedig amúgyis tökmindegy. Nem értem, miért érdekli ez az embereket. A kinézet számít, az egészség, nem a puszta szám.

2016. jan. 18. 15:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha nem vizet iszol sokat, hanem magas cukortartalmú italokat, akkor ne csodálkozz!

[link]

2016. jan. 18. 16:02
 4/7 anonim válasza:
Azért mert a víznek is van súlya de hosszutávon ez SEMMIT se számít, ha sok vízet iszol akkor az inkább segít a fogyásba hisz úgy érzed hogy televagy és kevesebbet eszel.
2016. jan. 18. 16:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha egy kicsit utána számolsz, 1 kg testsúly csökkenés kb. 1 heti teljes koplalásnak megfelelő étel-megvonásnak felel meg. A folyadék háztartással semmi baj nincs, ami bemegy, az ki is jön, az a testsúlyt nem befolyásolja. Koplalással pedig nagyon lassan fogysz, ezért kell nagyon intenzíven mozgással "felemészteni" a zsírraktárakat. Csak hát ez bizony fárasztó és sokunknak nincs ekkora önuralma.
2016. jan. 18. 16:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Mert a víznek súlya van.

ba dum tssssss

2016. jan. 18. 16:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Sehol nem írta még, hogy vizet inna, nem tudom mit jöttök itt a vízzel. Lehet, hogy cukros üdítőt iszik.
2016. febr. 5. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!