Ez csak velem volt így vagy veletek is?
Figyelt kérdés
Szombaton volt nálunk sulibál ezért még karácsonykor mondtam magamnak,hogy lefogok adni addigra egy 4 kilót(sikerült).Ezért nem ettem semmilyen édességet(nagyon imádtam a csokikat)+kalóriaszámlálás és több mozgás.De mivel elmúlt a bál gondoltam tartok egy pihenő napot és eszek valamilyen csokit.Ettem is az egyik kedvencemből,de fura módon nem izlett.Nem volt rossz de nem is értettem mit szerettem rajta annyira,1 kocka után vissza is tettem amikor régebben egy táblával szoktam enni belőle.Másokkal is volt már ilyen?2016. jan. 17. 23:48
1/2 anonim 

válasza:

Én az üdítőkkel vagyok így. Már nem bírom meginni a cukros édesítős löttyöket csak a vizet meg néha gyümölcslevet. Régen meg mindig azt mondtam hogy nem kell víz az fürdésre való :D
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor ez nem csak velem van így :D
2016. jan. 23. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!