Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A rozskenyér hízlal?

A rozskenyér hízlal?

Figyelt kérdés

Végre lefogytam és nem szeretnék visszahízni.

A sport az életem része,viszont a kajára nem figyelek annyira.Naponta 3-4 szelet rozskenyeret meg szoktam enni.

30 kilót fogytam.

2016. jan. 17. 05:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen hogy hizlal ezt meg kéne már érteni. Ha több kalóriát eszel mint amennyit elhasználsz akkor igen hízni fogsz. Ha kb annyit eszel amennyit el is használsz akkor tartod az alakod.
2016. jan. 17. 07:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Már tervezem egy ideje, hogy csinálok egy új felhasználót, "A kalóriatöbblet hizlal" néven...
2016. jan. 17. 13:56
 3/4 Szintis Zoli ***** válasza:
48%

Nem.

"Azt hihetnéd, hogy az evolúció megadja nekünk azt a képességet, hogy tudjuk, mikor eszünk eleget. Ezzel szemben kevéssé tudjuk megtartóztatni magunkat a mesterséges ételekkel szemben. Mivel a mai élelmiszerekben rengeteg a cukor és az aroma, a késztetés, hogy együk meg őket, sokkal erősebb, mint az evolúciós mechanizmus, ami visszatartana ettől. – Dr. Andrew Higginson -

Ha számolod a kalóriabeviteled, semmi sem hizlal, de ha nem foglalkozol az energiatartalom/térfogat/felszívódási sebesség arányokkal, könnyen lehet, hogy éhes maradsz.

A napi kalóriaigényed úgy kell bevinni, hogy ne maradj utána éhes. Vannak ételek, amik alkalmasak erre és vannak amik nem. A rozskenyér (min. 50% rozsliszt- és relatíve magas rosttartalmat feltételezve )önmagában fogyasztva valahol a középmezőnyben lehet.

2016. jan. 17. 19:36
 4/4 Szintis Zoli ***** válasza:
48%

Ja.

Shinin!

Ez tetszett :)

2016. jan. 17. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!