A rozskenyér hízlal?
Végre lefogytam és nem szeretnék visszahízni.
A sport az életem része,viszont a kajára nem figyelek annyira.Naponta 3-4 szelet rozskenyeret meg szoktam enni.
30 kilót fogytam.
Nem.
"Azt hihetnéd, hogy az evolúció megadja nekünk azt a képességet, hogy tudjuk, mikor eszünk eleget. Ezzel szemben kevéssé tudjuk megtartóztatni magunkat a mesterséges ételekkel szemben. Mivel a mai élelmiszerekben rengeteg a cukor és az aroma, a késztetés, hogy együk meg őket, sokkal erősebb, mint az evolúciós mechanizmus, ami visszatartana ettől. – Dr. Andrew Higginson -
Ha számolod a kalóriabeviteled, semmi sem hizlal, de ha nem foglalkozol az energiatartalom/térfogat/felszívódási sebesség arányokkal, könnyen lehet, hogy éhes maradsz.
A napi kalóriaigényed úgy kell bevinni, hogy ne maradj utána éhes. Vannak ételek, amik alkalmasak erre és vannak amik nem. A rozskenyér (min. 50% rozsliszt- és relatíve magas rosttartalmat feltételezve )önmagában fogyasztva valahol a középmezőnyben lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!