Teljes kiörlésű magvas rozskenyér milyen reggelire? Felejtős?
Gyümölcsöt amúgy sem szabad reggelire enni.
Egyél nyugodtan ha kedved van hozzá, változatosan kell étkezni.
Brokkolis szendvics:
Picire szedett brokkolifejeket (kókusz)olajon épphogy megpirítok. Egy vékony szelet kenyérre teszek egy szelet sajtot (vagy reszeléket), erre a brokkolit, a brokkolira megint sajt és a tetejére kenyér. Beteszem a szendvicssütőbe és megpirítom.
Am simán mehet gyümölcs is reggelire, egy maroknyi mogyoróval, h az olaj és fehérjeszükséglet is fedezve legyen és sok-sok folyadékkal (víz, natúr tea, legalább fél liter) a vércukor miatt.
Teljes kiőrlésű magvas rozskenyér helyett brokkolis szendvics, amiben ugyanúgy van kenyér... Akkor ennek mi értelme?
"Teljes kiörlésű magvas rozskenyér milyen reggelire? Eddig mindig tojást ettem meg sonkaféléket, de nagyon meguntam" - Bocsánat, ha rosszul értem, de akkor most vagy tojást (fehérje+zsír) eszel vagy kenyeret (szénhidrát)? A kettőnek mi köze egymáshoz? Egyél TK kenyeret tojással. A ZP-ben mi a pepecselés? Abba is menjen a tojás vagy tojásfehérje olajos magvakkal.
tegnap 21:01
2 szelet kenyér miért jobb egynél?:D Brokkoli ide vagy oda..
Utolsó, nem igazán értem a kérdést. Tojást meguntam meg épp most lehetőségem sincs főzésre-sütésre a napokban. A zp meg azért pepecs, míg megfőzöm, belevágom a gyümölcsöt, beleszórom a kókuszt vagy kakaót, előszedek mindent, meleg, megvárom, míg kihűl, megeszem, simán 15 perc megvan. Néha ennyi időm van elkészülni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!