Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti hogyan fogytatok le?

Ti hogyan fogytatok le?

Figyelt kérdés
Tanácsok? Ha kérhetem kort is írjatok, meg hogy mennyi idő alatt. Köszönöm!
2016. jan. 15. 17:05
 1/8 anonim válasza:
mozgás, rendszeres étkezés
2016. jan. 15. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
-én mindent ettem,csak sokkal kevesebbet....10 hónap alatt 10 kiló ment le ...22/L
2016. jan. 15. 18:08
 3/8 anonim válasza:

Én nem hiszek semmilyen fogyókúrában, viszont hosszan tartó diétában igen, ami egyenlő az életmód változtatással.

Egészséges étkezés (tudom, hogy ez tág fogalom, de mindenkinek más ízvilág jön be, más dolgokat szeretünk) a lényeg hogy megtaláld magadnak azokat az ételeket, amiket szívesen eszel. Ne azért edd a salátát, mert azt kell! Rengeteg más egészséges étel létezik, amiről esetleg nem is gondolnád, hogy az.

Rendszeres mozgás. Ez ugyan az mint az étkezés. Mindenkinek más fekszik. Valaki futó, valaki a csoportos órákat szereti (zumba, spinning), valaki "magányos" edzőtermi személy. Itt is meg kell találnod, azt hogy mi az amit szívesen csinálsz és magabiztosnak érzed magad benne. Miért csinálnál bármit is félerővel?

Én ezt ajánlom. Nekem ez vált be hosszútávon. 17/L

2016. jan. 15. 18:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Teljes életmódváltással. Szálkásító diéta kalóriaszámolással + sport.

7 hónap alatt 23 kg ment le, de még sok munka áll előttem.

2016. jan. 15. 18:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Elhagytam a fehér lisztet és társait , a cukorbevitelem csökkentettem kb napi 1 narancsra, ha nagyon akartam valami édeset xilitet használtam cukor helyett, emelett 2 naponta 45-60 percet szobabiciklizek intenzív fokozaton tekertem (mondjuk itt nemtudom mennyire befolásolta a fogyást hogy l-carnitinet szedtem be elötte). Márciusba keztem. Tanács: ne egyél sok olyan dolgot, ami lassítja az anyagcserédet általában ezen van a fő hangsúly.(kb 70-80%ot számit maga az étrend a maradékot pedig a testmozdás.) És lényeges hogy ha már beleszoksz a sportba(aerób sportok vannak előnyben) az elégetett kalóriamennyiséget számold bele a kalória keretedbe hogy semmi képp se menj (1100)-1200 kalória alá mert ott már raktározóba kapcsol a szervezet(valójában 900kalória körül, de ne kockáztass). Sok sikert a fogyáshoz! :) 18/f
2016. jan. 15. 19:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, 8 hónap alatt 22 kiló ment le. (ez elfelejtettem beleírni.)
2016. jan. 15. 19:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Koplalással , 400 kalória +1 óra mozgás , 3 hónap alatt 25kg . Ez 2014 nyáron volt , azóta tartom csak 2,5kg jött vissza. Nem ajánlom senkinek , életem legrosszabb 3 hónapja volt maradjatok inkább kövérek de boldogok :D (vagy fogyjatok egészségesen )
2016. jan. 15. 23:03
 8/8 anonim válasza:
100%
Én karácson előtt egy héttel kezdtem fogyózni. Ennél rosszabb időt nem is választhattam volna, de kibírtam. Nem eszek cukrosat, liszteset, és sokkal kevesebbet eszek mint régebben(főként gyümölcs, zöldség, hal, és csirke). Mellette fizikai munkát végzek napi 4-5 órában. Nem sok idő telt el azóta, de már most látványos a fogyás.
2016. jan. 16. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!