Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogytatok már le nagyon sokat?

Fogytatok már le nagyon sokat?

Figyelt kérdés

Nem is pont kilóban gondoltam, de azt is mondhattok :)

Hanem hogy pl hány ruhaméretet fogytatok, meg ha előtte-utána képeket összetennénk, mekkora a változás.

Én mindig is lapos hasat szerettem volna, de most duci vagyok (163 cm, 62 kg) és már fogytam 5 kilót, látható a változás, de tudom, hogyha tényleg vékony szeretnék lenni, akkor, aki régebb óta ismer, annak nagyon soknak fog tűnni a fogyásom :D

2015. nov. 10. 18:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagyon sokat nem, 20 kilót már igen, ez neked valószínűleg sok. Lövésem nincs a ruhaméretemről, azok sokszor ilyen random számok amúgyis, nem? Ugyanazt hordom, mint rég, csak pár nadrágom esett ki, de az nálam úgyis fogyóeszköz.
2015. nov. 10. 18:42
 2/7 anonim ***** válasza:
80 kg voltam, most 60 vagyok. Nem tudom ez soknak számít-e. :D A nadrágméretem eddig 31-32 volt, most 28-29. Szeretnék még 10 kilótól megszabadulni. Egyébként 170 cm vagyok.
2015. nov. 10. 18:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tom h hány ruha méret de 20 kg ot adtam le és volt egy gatyám ami a mostani sulyomnál már kicsi volt és a fogyás után már nagy
2015. nov. 10. 19:23
 4/7 anonim ***** válasza:
11%

", aki régebb óta ismer, annak nagyon soknak fog tűnni a fogyásom" - Tragédia!

Egy év alatt 36 kg-ot adtam le.

2015. nov. 10. 19:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Én 160 magas vagyok és 60-ról fogytam 50-re.

Nem voltam duci szerintem akkor sem, szerencsés alkat vagyok, kevesebbnek tűntem, a derekam vékony maradt, szóval nőies alakom volt 60 kilósan is.

Kb. amúgy nem 10 kiló zsírtól szabadultam meg, hanem többtől, merthogy több kiló izmot is összeszedtem azóta.

De amúgy ruhában nem olyan drámai a változás, inkább fürdőruhában/meztelenül látszik nagyon.

2015. nov. 11. 10:42
 6/7 anonim válasza:

90kg-ról fogytam le 35-kg-ra 8 hónap alatt!

Senki sem ismert meg.

2015. nov. 11. 17:20
 7/7 A kérdező kommentje:
35 kilóra??? az rohadt kevés :O
2015. nov. 11. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!