Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem túl engedékeny ez az...

Nem túl engedékeny ez az étrend? Vagy ez jó lenne nekem?

Figyelt kérdés

[link]

Ahogy így végigolvastam, nekem tetszik, hogy miket lehet enni, csak nem tudom, mennyire lenne hatékony. Olyan 8-10 kilótól szeretnék megszabadulni, most 65 kiló vagyok (23/L) és 165 centi magas.

Mi a véleményetek? Esetleg ha ez nem jó, tudnátok olyat mutatni, ami jó?

2010. márc. 26. 22:38
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja, azt nem írtam, hogy mozognék is mellette, vagyis azt már most is csinálom.
2010. márc. 26. 22:38
 2/11 anonim válasza:
81%
végre egy normális diéta. nem túl engedékeny hanem normális. tedd össze a két kezed h egy ilyet találtál és nem kell koplalnod. egészséges alapanyagok, mozgás.. sikerülni fog!
2010. márc. 26. 22:52
 3/11 A kérdező kommentje:

Hú, köszi, megnyugodtam :) Akkor ez lesz a nekem való!

Amúgy tényleg az bizonytalanított el, hogy eddig akármilyen diétát, étrendet találtam neten, azokban nem voltak ilyen kaják, szinte csak morzsákat lehetett enni. Volt, hogy kipróbáltam őket, de két napnál tovább nem bírtam. Ez viszont nagyon tetszik, teljesen kibírhatónak tűnik.

Én ugye nem vagyok ebben szakértő, ezért gondoltam, megkérdezem itt. Hétfőn kezdem is :)

2010. márc. 26. 23:00
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
szia! szerintem elég jó, de vacsira inkább Abonett vagy még az sem, nem kifli meg ilyesmik.
2010. márc. 26. 23:06
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem szar, hol van ebből a fehérje?? Első napon nincs is hús, második nap meg csoki csokifondü uzsonnára, aztán hotdog vacsorára.Szánalmasak vagytok ha ti ebben bíztok. Semmi fehérje, de cukor meg szénhidrát töményen ott van. A kommentelők se értenek hozzá, kedves kérdező: ez egy SZ*R!!!
2010. márc. 27. 11:17
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát én amúgy sem vagyok nagy húsevő, ezért nem is gondoltam rá, hogy baj lenne, ha ebben kevés van.
2010. márc. 27. 12:20
 7/11 anonim válasza:
utolsó.nekem van egy ismerősöm,elég dagi volt,azt a diétát választotta hogy csak ugyan azt.furcsáltam én is,a lényege az volt mindegy mit választasz fehérje,szénhidrát cukor,csak mindig ugyan azt edd,ne keverd a fehérjét pl szénhidráttal.és ő a cukrot választotta,bővebben a sütit.és használt,ma már egy csinos hölgy lett belőle és 10 kiló fölötti volt a minusz kilók száma
2010. márc. 27. 12:20
 8/11 A kérdező kommentje:
Ja, a 90 naposra gondolsz? Pár éve kipróbáltam, de nekem az nagyon nem jött be. Egyrészt nem is fogytam, másrészt meg nagyon szenvedtem vele. Én inkább valami olyan étrendet keresek, ami egészséges. Tehát nem elsősorban valami kemény fogyókúrát, hanem olyat, ami hosszú távon hoz eredményt.
2010. márc. 27. 12:22
 9/11 anonim ***** válasza:

A gatyád is ráfog menni.Biztos jól kresel,vagy a szüleid.Egy kiló eper a második szombatra?Minden nap más kaja?Idő és pénz kidobás.Három tagú családra főzök,minden második nap,havi 40000ezer a konyhapénz,emellett húst nem veszek a boltba,mert itthon neveljük.

Nem bántani akarlak,de ez a véleményem.

Nem akarom szajkózni amit már többször is leírtak ezen a fórumon,:cukor,zsír,finomlisztesm termékek csökkentése,sok zöldség,gyümölcs,sok folyadék,rendszeres mozgás,és lefogyhatsz.

2010. márc. 27. 14:18
 10/11 anonim ***** válasza:

Egészséged diétát keresel????

Hát hallod amit választottál, az minden, csak nem egészséges. Sajnos fogalmad sincs a helyes táplálkozáshoz.

2010. márc. 27. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!