Nem túl engedékeny ez az étrend? Vagy ez jó lenne nekem?
Ahogy így végigolvastam, nekem tetszik, hogy miket lehet enni, csak nem tudom, mennyire lenne hatékony. Olyan 8-10 kilótól szeretnék megszabadulni, most 65 kiló vagyok (23/L) és 165 centi magas.
Mi a véleményetek? Esetleg ha ez nem jó, tudnátok olyat mutatni, ami jó?
Hú, köszi, megnyugodtam :) Akkor ez lesz a nekem való!
Amúgy tényleg az bizonytalanított el, hogy eddig akármilyen diétát, étrendet találtam neten, azokban nem voltak ilyen kaják, szinte csak morzsákat lehetett enni. Volt, hogy kipróbáltam őket, de két napnál tovább nem bírtam. Ez viszont nagyon tetszik, teljesen kibírhatónak tűnik.
Én ugye nem vagyok ebben szakértő, ezért gondoltam, megkérdezem itt. Hétfőn kezdem is :)

A gatyád is ráfog menni.Biztos jól kresel,vagy a szüleid.Egy kiló eper a második szombatra?Minden nap más kaja?Idő és pénz kidobás.Három tagú családra főzök,minden második nap,havi 40000ezer a konyhapénz,emellett húst nem veszek a boltba,mert itthon neveljük.
Nem bántani akarlak,de ez a véleményem.
Nem akarom szajkózni amit már többször is leírtak ezen a fórumon,:cukor,zsír,finomlisztesm termékek csökkentése,sok zöldség,gyümölcs,sok folyadék,rendszeres mozgás,és lefogyhatsz.

Egészséged diétát keresel????
Hát hallod amit választottál, az minden, csak nem egészséges. Sajnos fogalmad sincs a helyes táplálkozáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!