Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez most így nagyon nem jó?

Ez most így nagyon nem jó?

Figyelt kérdés

Hali.

Ha egy hónapja kb 2x ettem egy nap (nem diéta céljából..)

Ma pedig reggel 9 óra körül ettem egy sonkás salátás zsemlát meg most 3 kor egy pzzás csigát meg egy kiflit az úgy nagyon sok a többihez képest?

Mert régebben diétáztam de egykicsit alább hagytam a dologgal éde most egy hónapja nagyon keveset eszek(különböző okoból).Soha nem reggelizek leghamarabb 2-3 körül eszem utána meg fél 6kor.

De a mai nap ..még csak 3óra demár ennyit ettem mostanában nem vagyok hozzászokva.Kéne még ma ennem vmit?

2016. jan. 12. 15:14
 1/1 anonim ***** válasza:

Amit te csinálsz, az egy nagy baromság.

2-kor eszel először? egész nap egy sonkás salátás zsemlét egy pizzás csigát és egy kiflit? ez nagyonn kevés. az anyagcseréd le lassul, tönkreteszed magad. egyáltalán nem értem, hogy lehet ennyire keveset enni. ez semmi, többet kell enned még ha diétáznál is.

2016. jan. 12. 18:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!