Az aszalt gyümölcs egészséges?
Figyelt kérdés
Fogyókúrázni próbálok és nem tudom mit egyek..nagyon szeretem az aszalt gyümölcsöt..ugye az egészséges?2016. jan. 6. 22:05
11/13 anonim válasza:
No igen, az ember nagy baracktermésnél elgondolkodik, hogy lekvár legyen belőle vagy pálinka :D Mindkettő jó. Aszalni speciel rém macerás mennyiséget, egyszer próbáltam, soha többé.
12/13 anonim válasza:
Mit értesz egészséges alatt? Mert ugye egészséges ételektől is simán el lehet hízni, csak megfelelő mértékben kell fogyasztani.:)
13/13 anonim válasza:
Ha fogyókúrázni próbálsz, és választanom kellene, hogy a tökfőzeléket, vagy az aszalványokat ajánljam, akkor én a tökfőzeléket ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!