Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Barátnőm koplal! Sos info lent?

Barátnőm koplal! Sos info lent?

Figyelt kérdés
egy hete csak egy pár gyümit eszik egész np (2-3 alma,répa,és 2 liter víz) ..ha eszik egy almát rögtön bűntudata lesz,,,,ez mindek a jele?Bulimiás?......mien kovetkezménye ,veszélyei vannak ennek?....azt mondja hogy így gyorsan le tud fogyni...mi a velemenyetek erről?.....
2016. jan. 4. 18:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ez még nem tűnik anorexiának, mindössze elég bután akar súlyt veszteni.

Az egyik kihagyott evés helyett szerintem olvasgasson nagyvonalakban a testünk igényeiről... Ekkora deficitben fogyni fog, nem vitás, de pokolian hiányos, majdnem semmi táplálkozása nem vezet semmi jóra, hónapok alatt már tuti komoly károkat tud okozni. Az izma folyamatosan bomlik, az nyilvánvaló, hisz jóformán még fehérjebevitele sincs (az extrém deficit is fenyegeti az izmot eleve, de az étrendje garantálja a közel maximális izomvesztést.)

Kicsit megzakkant, az biztos, nem orvosi értelemben, de igen egészségtelenül gondolkodik.

Honnan tudja, hogy gyorsan le tud fogyni? Ez még koplalással sem megy mindenkinek (már ha nem zárják be valahova, hogy ne tudja feladni, mert akkor mindenki lefogy vagy meghal. trükkös szervezetűek akkor se olyan gyorsan fogynak le, amennyire a barátnőd képzelheti) s akkor sem büntetlenül...

2016. jan. 4. 20:50
 12/16 anonim ***** válasza:

10-es, ez nem anorexia, akármilyen divatbetegség is az, ez kövérség. Nem minden éhező anorexiás. Az anorexia testképzavar, amikor egy sovány ember kövérnek látja magát. Itt erről nincs szó. Bulimia meg aztán pláne nem, az eszik és hány. Szülei nincsenek ennek a barátnődnek?

miLYen LY!

2016. jan. 4. 22:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez az a csaj aki pár napja kérdezett itt, ugyanezek az adatok, ugyanúgy 2 alma 1 répa a napi kaja. Kérdező, szerintem elég konkrétan le lett írva, hogy ez egy marhaság. Még mindig az, kár volt kérdezned.
2016. jan. 4. 23:34
 14/16 A kérdező kommentje:
tegnap regisztrálltam a gyakori kérdésekre eddig senkinek nem irtam ki semmit!
2016. jan. 5. 16:16
 15/16 A kérdező kommentje:
nem erdekel a helyes írás! .....egy LY -betűn nem fogok meghalni!
2016. jan. 5. 16:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom már, hanyas válaszoló írta azt, hogy az anorexia súlyhoz kötött. B4zdmeg! Az anorexiás ember magát mindig kövérnek látja, vagy csak tetszik neki a kórosan soványság, és ő is olyan akar lenni, retteg a hízástól stb... Mindegy, hogy éhezve/normális diétával éri el a 18.5-ös bmi alatti testsúlyt, akkor is anorexiás. (anorexiás voltam, kicsit jobban tudom mint te)
2016. jan. 5. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!