Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki koplal az iszik vizet?...

Aki koplal az iszik vizet? Vagy azt sem?

Figyelt kérdés
2015. jún. 25. 20:00
 1/8 anonim válasza:
Ilyen hülyeségeket...inni muszály...ha koplal ha nem...különben gondok lesznek...a sok víz mindenre jó...tehát a válaszom igen...:)
2015. jún. 25. 20:27
 2/8 anonim ***** válasza:
ember mi bajod van? ennyi kérdés koplalással kapcsolatban...... tudod mit? NE EGYÉL ÉS NE IGYÁL SEMMIT.
2015. jún. 25. 20:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Iszik , persze a víz 0 kalória és segíti a fogyást, de lehet inni diétás kólát ( 0 az is) vagy light gyümölcslevet ( egy literes doboz kb 50 kalória)
2015. jún. 25. 20:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha nem iszik, akkor nem sokáig koplal...

Miért ne inna? Nem értem. Inni kell, attól még lehet totális böjtöt is tartani... Illetve a Ramadánban vizet sem szabad inni napközben (legalábbis tuti van, ahol nem, nem tudom, egységes-e), ami azért erős. De aki csak simán koplal, az iszik.

2015. jún. 25. 21:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy van 50 kcal/literes light "gyümölcslé", de annak gyümölcshöz gyakorlatilag semmi köze nem lehet, szóval én hanyagolnám.
2015. jún. 26. 07:43
 6/8 anonim ***** válasza:
3as vagyok , és tényleg semmi köze de hogyha valaki már 2-3 napja nem eszik akkor azért eléggé elkezdenek hiányozni az ízek és ezért jól esik mást is inni nem csak vizet.
2015. jún. 26. 13:12
 7/8 turatura válasza:

Sőt. Sokkal több vizet, mint egyébkor. És csak vizet, minden más kerülendő. (A koplalás nem diéta. Nem a gyors fogyás eszköze!)

De nagyon meg kell gondolni, mert a koplalás csak egészség mellett gyakorolható, ész nélkül nagyon hazavághatod vele magad. (Talán Bujtor is élne még.)

Kérdésedből ítélve, nem javaslom, hogy belevágj.

Viszont, ha jól csinálod, a méregtelenítés hatása fantasztikus!

2015. jún. 27. 09:49
 8/8 Czezar válasza:

Ha nem iszol vizet,kiszáradsz,tönkremennek a szerveid,bőröd hamar ráncosodik.Light kólát pedig inni butaság.Sokkal több a méreganyag benne, mint az amúgy is mérgező kólában.

[link]

A stressz, asztma, fejfájás, allergia, magas vérnyomás és még sok más súlyos betegség a krónikus kiszáradás eredménye.

A kiszáradás veszélyeiről: [link]

2015. jún. 29. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!