Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 158 cm-hez a 47-48 kg sok?

158 cm-hez a 47-48 kg sok?

Figyelt kérdés
2016. jan. 3. 15:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk ebből a súlyból nem valószínű, hogy magas a testzsírszázalékod.
2016. jan. 3. 19:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Ezt az oldalt leginkább nálad jóval fiatalabbak látogatják. Ők mondják meg neked, aki túl van a harmadik X-en, hogy mennyi az annyi?
2016. jan. 9. 13:47
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, hogy korhoz van kötve az, ki írhat ide. Régen, amikor még rendszeresen jártam ide, akkor még nem csak "nálam jóval fiatalabbak" látogatták az oldalt, a terhességem idején is sokakkal beszélgettem itt. Most, hogy ilyen "öreg" vagyok, megkockáztattam, hogy felteszek egy kérdést. Bocsika. :-D Szép estét!
2016. jan. 9. 17:29
 14/16 A Tengerész ***** válasza:
Te! Nekem az az érzésem, hogy hencegni jöttél ide. Mert itt mindenki az elhízástól nyafog. Elsőre az volt az érzésem, hogy valami tapasztalatlan növendéklány, netán mulyácska fiúcska aggodalmaskodik itt. De aztán olvasva, hogy érett családanya vagy, látom rosszul gondoltam. Nos örvendezz! TÖKÉLETES az alakod, most, hogy elolvastam, hogy még sportolsz is, tehát kemény vagy és feszes, máris felizgultam. Az meg, hogy csak fiatalabbak járnak errefelé marhaság 71 vagyok.
2016. jan. 10. 08:15
 15/16 anonim ***** válasza:

Senki sem mondta, hogy korhoz van kötve a kérdezés. Mint ahogy azt sem, hogy csak fiatalok járnak erre az oldalra. Azt mondtam: LEGINKÁBB. És ezt tartom is. Egyébként én magam az 57-ket taposom, de napi elfoglaltságom folytán gyakran lógok a neten, és itt is sűrűn megfordulok (sokak nagy bánatára). De ha tartanánk egy röpke népszámlálást, látszana, hogy túlnyomórészt fiatalok, nálad fiatalabbak járnak ide.

Egyébként osztom Tengerész véleményét, hogy a kérdés inkább dicsekvést takar.

2016. jan. 11. 08:05
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem az volt a szándékom, hogy dicsekedjek. De köszi a választ. :-D Szép estét!
2016. jan. 11. 19:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!