Mennyi idő alatt tudnék lefogyni 15-20 kg-ot? (többi lent----->)
Max Augusztusig leszeretnék fogyni 15-20 kg-ot.
Milyen konkrét étrendet kell betartsak?ÉS mit ehetek reggelire,ebédre és vacsira?
És milyen edzési gyakorlatokat csináljak?(minden nap)
És mennyi ideig?

Én 22 kilót fogytam 3 és fél hónap alatt úgy,hogy elhagytam a fehérlisztes dolgokat (kenyér,tészta,péksüti) a cukrot édesítőre cseréltem,nem eszek krumplit és rizst sem.Rengeteg zöldsalátát,párolt zöldséget,csirkehúst tejterméket gyümölcsöt fogyasztok és heti 4-szer bicajozok 40-50 percet.Szerintem ez egy biztos módszer,egészséges és nagyon könnyen kivitelezhető.
Sok sikert neked is!

Baromi egyszerű. Amiket ehetsz: rizs (alacsony GI-jü a basmati), barnarizs, főtt burgonya, zabpehely, csirkemell, pulykamell, hal, sovány túró, tojásfehérje, zöldségek, egyes gyümölcsöket leszámítva gyümölcsök, olíva-lenolaj. A mennyiségekre figyelj oda, de mivel nem írtad meg a súlyod/nemed, ezért azt nem tudom megmondani pontosan.
Ja, és minden nap mozogj lehetőség szerint, ez mondjuk 45 perc szobabicikli, vagy kocogás. Ha a súlyod már engedi, akkor emelj az intenzitáson, de maradj zsírégető tartományban (ne hajtsad szét magad, a pulzusodra figyelj oda).
Én arra gondoltam hogy naponta 20 perc futás,20 perc biciklizés.
És még 20 perc valamilyen gyakorlat.
Mi legyen ez a 20 perces gyakorlat?:)
Ja, és még innák zsíroldó teát.
Pl: zöld tea vagy szűz tea.
Melyik a legjobb zsíroldó tea?
ÉN ugy hallottam hogy a zöld tea.. szerintetek?

Háromféle aerob gyakorlatot (séta, bringa, futás stb.) felesleges csinálni, egyszer csinálj naponta 50 percet.
Zsíroldó mosogatószer van, tea nincs... jól összeállított étrend van, meg jó edzésterv. Minden más csak parasztvakítás!!!!
Személyi edző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!