A nők tényleg nem szeretik a túl izmos férfiakat? Egy férfi legyen izmos?
Ez a pasi pont jó. De nem néz ki az év minden napján így. Egy-egy fotózás előtt diétáznak, vizethajtanak, plusz edzéseket végeznek és rásegít a fotós is a megfelelő beállításokkal és fényviszonyokkal.
Volt olyan párom, aki tudta volna hozni ezt a szintet. Egy időben nagyon sokat edzett, akkor állandóan így nézett ki, de az állapot fent tartása meg is követelte a rendszeres edzést és diétát. Amikor megismertem már nem volt annyira formában, de az izom továbbra is jelen volt és elmondása szerint 1-2 hónap kemény edzéssel újra tudta volna hozni a korábbi állapotot, csak akkor már nem volt kedve hozzá.
Az ismeretségi körömben amúgy van "túl izmos" férfi. Van egy szintén fitnesszel foglalkozó, testépítő barátnője és nagyon boldogok, mert az életmódjuk teljesen megegyezik és semmilyen konfliktust nem okoz a dolog. Közösen elfőzőcskéznek, fehérjedús, zsírmentes sütiket sütnek; délutánonként együtt edzenek, nekik tökéletesen megfelel ez az életmód. Én viszont nem bírnám, ha a párom minden délután órákat töltene el a konditeremben.
Ez azért annyira nem nagy tömeg :)
Változó, kinek mi jön be, nekem a vékony lányostól az igen izmosig (de nem a durván koxolt szintig) mindenféle tetszik (az utóbbi inkább esztétikailag, az első jön be inkább), a háj nem. A nőknél viszont nem szeretem, ha formátlan a kar, oda kell izom, de azt el szokták hanyagolni. Egy finoman kockás hasú csinos nő pedig szuper :D No, egy nő nem is lehet túl izmos a szememben naturálként... De szerintem egy férfi sem.
A képen látható fiú nem túl izmos, egyszerűen csak valamicskét edzett, mellé pedig viszonylag alacsony a testzsírja. Ha valaki vékony, ez akár egy év alatt is bőven elérhető és lazán tartható az év minden napján. Semmi különös nincs ebben.
De ha 45-ös karja lenne és kétajtós szekrény válla, akkor már bőven jogos lenne a kérdés, hogy "túl izmos?".
14. válaszoló,amit te linkeltél szerintem az már nagyon ocsmányul néz ki !
Nekem egyáltalán nem jönnek be az ilyen pasik !
Ja hogy itt linkelgették Arnoldot. Vele sokat példálóznak, hogy bezzeg régen még normálisan néztek ki a testépítők, de már ő is túledzéssel és szerekkel érte el, amit. De az már egy más műfaj, egy profi testépítő nem a nőknek akar tetszeni s az életmódja is kegyetlenül átalakul.
Egy, a kérdező linkjénél azért izmosabb hobbi testépítő odafigyel az étrendjére, heti pár órát edz és amúgy simán élheti a normál életét...
A fiú akit belinkeltél azzal semmi baj, pont jó. :)
A túl izmos pasik nekem se jönnek be, de az nem itt kezdődik, hanem azoknál, akik testépítők és versenyekre készülnek, kokszolnak....Azok inkább gusztustalanok nekem női szemmel.
Mint írták előttem ízlése válogatja minek mi jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!