A nők tényleg nem szeretik a túl izmos férfiakat? Egy férfi legyen izmos?
szerintem is kár lenne általánosítani. ugyanúgy vannak olyan pasik,akiknek a sportos lányok tetszenek.más pasik meg egyenesen viszolyognak az izmos nőktől.
fordított helyzetben is így van. van olyan nő akinek a kisportolt,izmos pasik jönnek be. vannak olyanok akiknek inkább a maci típusú pasik:D szerintem ez változó
én annyit tudnék a magam részéről mondani,hogy jobban tetszik,hogyha macis alkatú egy pasi. a vékony testalkatúak nem annyira jönnek be, bár voltak olyan barátaim is.
az,hogyha kicsit izmos nem zavar.
inkább az zavar, amikor valaki tényleg rengeteg időt tölt el a konditeremben és beszélgetni se lehet vele másról.. nekem is voltak ilyen haverjaim..először örültem,hogy lett hobbijuk, meg szeretik csinálni. de amikor semmi másról nem tudtak velem beszélgetni ezen kívül, akkor már kicsit sok volt. nem szeretném,ha a barátom ilyen lenne.
szóval mondom, nem azzal van gond,hogyha kondiba jár valaki.hanem hogyha teljesen megszállott lesz, minden gondolata akörül forog, meg próbál engem is rábeszélni arra,hogy tisztán étkezzek stb..
Az 5-ös vagyok, sok ismerösöm van, és akik közülük ilyenek, azoknak csak a saját kinézetük jár az eszükben.
HA vannak, akik nem ilyenek, azokkal még nem találkoztam.
Én nem szeretem az izmos férfiakat. Jobban szeretem ha mackós, van egy kicsi pocakja, stb. :))
Én 24/N 168cm 59kg, párom 27/F 176cm 91kg
Még mindig jobban tetszik egy ilyen fiú, mint akik határozottan túlsúlyosak.
Nekem a sovány fiúk az eseteim, de télyeg a már-már kórosan soványak. Számomra nincs vonzóbb a látszó bordáknál vagy csípôcsontnál.
23/L
Szerintem úgy általában mindenki azt szereti, ami annyira nem üt el az átlagostól. Lehet izmos, lehet sportos, normál, de ne olyan óriási felfújt. De azért vannak ám bőven olyanok is, akiknek kifejezetten az tetszik :)
Nekem tetszik az is, ha valaki nagyon izmos, de az is, ha nincsenek kidolgozott izmai, csak hájas, kövér ne legyen. Ha kicsit nagyobb darab, macis, az tetszik.
Ami nekem nagyon taszító, ha valakinek óriási válla, karja van, de piszkafa lábai :)
A kepen a pasi pont jo. Ez meg nem tul izmos. Nekem ez tetszik, de ez csak a kulso. Ennel fontosabb dolgokat is nezek parvalasztasnal.
Amugy meg, attol, hogy valaki igy nez ki, meg lehet ideje a baratnojere. Nem egesz nap a kondiban van. De ezt csak az erti, akinek fontos az egeszseges eletmod.
szép ez a test
ha a tiéd, szólj, küldök én is képet az enyémről, aztán meglátjuk ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!