A nők tényleg nem szeretik a túl izmos férfiakat? Egy férfi legyen izmos?
Átlagember nem lehet túl izmos. Olyan nincs, képtelenség.
A szétkokszolt, nagybelű testépítők átlag női szemmel már valóban nem túl szépek, de még ők sem néznek ki mindig úgy, másrészt ahhoz, hogy valaki ilyen "túl izmos" legyen, ahhoz rengeteg munkára és pénzre van szükség. Pont ezért nem lesz egyetlen lusta, mekiben zabáló kockapista se túl izmos, soha a büdös életben, akkor se ha hetente kétszer lejár megsimogatni a súlyokat az edzőterembe.
Egy férfi nézzen ki férfinak, ezen belül meg aztán kb mindenki találhat párt (nőt) magának, akkor is ha kicsit pocakos, akkor is a szálkás, netán kissé nyulánkabb.
Az mondjuk tény, hogy a kisportol pasik pl. amit linkeltél, némiképp népszerűbben a nők körében, de ez nem feltétele annak, hogy nőt találj.
Szerintem a kepen lathato ferfi pont jo.
Szerintem ahhoz h valaki jol nezzem ki ne legyen giznya de ne is ugy nezzem ki mint egy testepito!
Nincs olyan, hogy "a nők". Sokféle ízlés van, de egyik sem annyira domináns, hogy rá lehessen húzni az egész nemre. A tendencia annyi, amit már mondtak előttem, a sportosok valószínűleg előnyben vannak.
Na meg eleve a "túl izmos"ban benne van a "túl" szó, ami pont azt jelenti, hogy egy határon túl van. Érted? Na, itt egy jobb magyarázat: [link]
5 és 7: ez nem igaz. Ez csak egy utálkozó buta sztereotípia, amit a buták/irigyek találtak ki ellenük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!