Nem tudok fogyni! Pedig ez így nem mehet tovább! Mihez kezdjek most?

Van egy ismerősöm, aki szintén ezt állította. Aztán kiderült, hogy neki a kevés a normál 3 szorosa a sok mozgás meg a 500 méter kocogás.
Szerintem vedd a fáradtságot és néz utána ténylegesen mennyi kalóriát viszel be és mennyit mozogsz le. Anyag nem keletkezik a semmiből.

Én is csak azt tudom mondani, mint az első válaszoló, de kiegészíteném azzal, hogy lehet valami betegségtől pl: pajzsmirigy alul működés vagy valami más hormon zavar miatt nem tudsz fogyni, érdemes felkeresni a háziorvost.
De először tényleg írd fel minden nap miből mennyit ettél grammra pontosan, számold mellé a kcal-t és a napi mozgást is jegyezd le így tudni fogod mit kell csinálnod.

Lehet, h keveset eszel, csak nem megfelelőt. Ha nem viszed be a szükséges tápanyagot, lelassul az anyagcseréd és tartalékolni fogsz, éhezik a szervezeted, úgy meg nem lehet fogyni.
De elsősorban szerintem is ki kellene vizsgáltatnod magad, és ha nem találnak semmit, akkor nagyobb energiát fordítani arra, hogy miket eszel és mennyit.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!