Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki mit sportol otthon?

Ki mit sportol otthon?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Ki mit sportol otthon?Fogyás szempontjából szeretnék elkezdeni tornázni!15 kg szeretnék leadni!Jah és diétázom mellette természetesen!Tapasztalatok fogyis sikersztorik is jöhetnek. :)
2015. dec. 30. 12:59
 1/7 anonim ***** válasza:

1 órát szobabicajozok utána pedig tornázok még 20-30 percet.

Innen választottam a gyakorlatokat:

[link]

:)

2015. dec. 30. 13:31
 2/7 anonim ***** válasza:
1ora szobabicaj intenziven 2es fokozaton 35km/h sebesseggel es utanna levezetes fel ora bicaj 30km/h sebesseggel..altalaban valamilyen kedvenc film alatt vagy sorozat alatt szoktam megejteni..hetvegenkent szoktam boxos videokra edzeni, hogy a felsoreszem is meglegyen mozgatva es vannak sulyzoim 2kilosak nekem eleg..neha norbi ducitornazok is..van amikor kimegyek futni is, de nemtudok hosszan csak 20erc maximum az is cs 2,5 3km van meg, valahogy ez nem megy nekem..van taposogepem is de anyira nehez taposni, hogy mar tiz perc utan nagyon fajnak a terdeim es nem lehet sajnos allitani fokozatot...
2015. dec. 30. 13:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem mennyi fogytál?Az étkezésedre mennyire figyelsz?
2015. dec. 30. 13:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Lépcsőzni szoktam, néhányszor felsétálok a tizedikre, aztán lifttel le. Van, amikor súlyt is viszek (hátizsák tele vizes palackokkal)
2015. dec. 30. 14:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha sikerül rávenni magam, némi saját testsúlyos és súlyzós edzést végzek, variálva nem unom el magam, de kedvelem a power walkingot is. Főleg akkor fókuszálok ez utóbbira, amikor nem tudok kimenni. Most gyönyörű idő van, de roppant szeles, nem sétálok sokat.

20 kilót fogytam valamirevaló mozgás nélkül, de az egészség, közérzet, energiaszint, izom miatt és az utolsó kilók jelentősen könnyebb elvesztése miatt is (nálam közel lehetetlen vs. simán lehetséges, ha nagyon odafigyelek) muszáj mozognom. Beteg dolog, ha valaki csak ül egész nap. Tudom én, de azért még nehéz tud lenni a rendszeres, rendes mennyiségű mozgás elkezdése adott esetben. Pedig megéri, sőt alap.

2015. dec. 30. 14:34
 6/7 anonim ***** válasza:
masodik vagyok...majus ota 109kilorol fogytam perpillanat 81,7kg vagyok..meg mindig sok a 159cm-hez, de szerencsere mar alakul, meg mar azert van rajtam izom is ugyh a normal sulyom mar 80kg alatt lehet, vagy csak en ezzel nyugtatom magamat :D igen en azota nem ettem kenyeret se semilyen kajat ami dagasztva van, neha becsuszik pizza igaz na, de amugy naponta inkabb husokon élek es gyumolcsokon.
2015. dec. 30. 17:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Gratulálok így tovább.Remélem énis mihamarabb elérem az álomsúlyomat. :)
2015. dec. 30. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!