Hogyan tudnék leadni kb 10 kg-ot?

MÉH telepen többet is átvesznek....
Ennyi infóval mit kezdjünk? (kb: miről szól a könyv? milyen könyv?)
Kicsit mesélj már többet magadról! :)
Miből akarsz fogyni, milyen a tesfelépítésed, milyen a testzsír%od [link] ? Nekem nem a BMI-vel gyere, mert az megalkotásakor is csak az emberek 2/3adára volt érvényes! Milyen étrendet követsz? stb... had ne soroljam fel, az elmúlt 10 napban 25x leírtam.
Amúgy 1+3 dolog kell:
1) elszántság, vagy partner, aki segít, támogat, elküld, küzd
+
1) étrend
2) erőnlét
3) zsírégetés
Nekem 135-ről sikerült 2.5 hónap alatt 110re lemenni, majd újabb 4 hónap alatt 100ra. 2m vagyok, erős csontozatú, férfi. Testzsír százalékom 38% volt maxon, most 12 körül van.
Hogyan?
1) Étrend változtatás radikális szénhidrát csökkentéssel.
Egy hónap szénhidrát csökkentett diéta. Semmi cukor, semmi fehér liszt. Reggelire 4 púpozott evőkanál zab, 1.5ös tejjel kásának 1 csapott kiskanál kakaóval. 10 órai 1 alma, vagy piros grapefruit. Ebédre erő leves, másodiknak főtt krumpli vagy bulgur vagy gersli (max 5 kanál) szósz nélküli húsokkal és zöldséggel, desszertnek egy gyümölcs. Uzsonnára párolt, vagy nyers zöldség a pihenő napokon és edzés napokon valami lassan felszívótó szénhidrát az erőnlét miatt. Edzés után natúr cs.mell, vagy sajt és saláta. Sosem szedtem második tányérral. Mindig előre megmondtam miből mennyit
kell enni.
Minden cukros löttyöt kidobtam a kukába, ahova valók. Alkoholt nem ittam.
(tojás érzékenység miatt ez a fontos táplálék kimaradt)
2) Étrend változtatás 2.
Estére is ettem gerslit, vagy barna rizst második hónapban, de csak 3-4 evőkanállal. És csak edzés napokon edzés utáni 40 percben. Heti egy üveg bor, vagy 2 korsó sör belefért, de csak pihenő napokon.
Nasinak ha kellett még, akkor volt kölesgolyó, meg mandula.
3) Intenzív mozgás
Bringázás napi 2x20 perc. Erőnléti testedzés heti 3x70 perc + 20 perc kardió levezetésnek. Napközben naponta 5x20 fekvőtámasz és 5x20 dips (nem tudom magyarul hogy van). Hétvégén 4-6 óra bringázás a szabadban közepes tempóban, hogy az ízületek ne sérüljenek, hanem erősödjenek és aerob mozgás legyen, hogy az állóképesség növekedjen.
Kedvesem 90-ről dobott le 15 kg-t 2 hónap alatt és még csak most jött bele. Erőnléti edzés az izmok megalapozására, hogy tudjon mivel fogyni és kardió edzés L-karnitinnel a keringés és az állóképesség fokozására; heti 2-2 alkalom 3 hétig. Utána heti 1 kardió és heti 2 zsírégető gimnasztika 120-130 pulzussal + napi 2x40 perc erőltetett séta.
Emellett esténként csak párolt zöldség, vagy néha gyümölcs (Nem b+ a banán nem gyümölcs, az szénhidrát!). Fehér liszt teljesen megvonva. Teljes kiőrlésű kényér reggelire, kefirrel, gyümölcsökkel (körte, grapefruit, ananász, alma, szőlő). Ebédre ami volt a menzán, de csak kis adag. Este csak párolt zöldség vagy friss saláta, esetleg mozzarellával, olivával...
Sok folyadék fogyasztás.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!