Mit lehet akkor fogyókúrázósoknak enni? (lent)

Én nem eszek szénhidrátot,csak húst,tojást,zöldségeket,és sok vizet iszok.
Garantált a heti 1kg mínusz!

Én zsömlét eszek,kb 5dkg darabja,kettévágom,megkenem margarinnal,rakok rá sonkát,sajtot,füstölt kolbászt,aminek jól rásül a zsírja!+Pörköltet úgy eszek,hogy sok hús,1 kanál tészta(vagy semmi),2 kanál tejföl.Finom,laktat,nem hízlal.
Kipróbáltam már mindent,de csak az használt,amikor nem ettem szénhidrátot!!!!!!!!!
Igazuk van az elöttem szólóknak is!Mozgás mindegy hogy mi csak szórakoztasson,akkor észre se veszed hogy mozogsz,kevesebbet enni fehérjedúsan!Most látom,hogy fiatal vagy.Sportolni mindenképpen kellene.Én ilyen idősen kezdtem karatézni.
Sok sikert!

Tisztelt előző!
Természetesen teljesen nem lehet kizárni a szénhidrátot,ha gyakorlatban gondolkodnál te is tudnád!Én a 15%nál kevesebb szénhidrátot tartalmazó ételre azt mondom hogy nincs benne!Pl.: a konyhakész pacalban nincs szénhidrát,de ha már elkészíted pörköltnek a hagymában is van 8,3%szénhidrát,így a kész ételben kb2% van.
Valamint a májunk képes zsírból,és fehérjéből naponta 200-500dkg szőlőcukrot előállítani!Így akár teljesen ki is zárhatnánk az életünkből,de mint írtam gyakorlatban ez szinte lehetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!