Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan adjakle 5kg-t?

Hogyan adjakle 5kg-t?

Figyelt kérdés
162cm, 60kg, 20/L. Az a baj hogy ez igy indexnek nem rossz, de mind a hasamon van, olyan mintha terhes lennék. Mióta az eszem tudom azóta ilyen a formám - pocak, a többi OK. A diéták sosem mentek, de akármennyit ehettem,koplalhattam +\- 2 kg-val tudtam csak játszani. Mostmár idegesít. Egy olyan módszert szeretnék amivel 2-3hónap alatt le tudnék adni 5-6kg-t, nem akarok koplalni, amúgy sem eszek sokat, de mikor elmegyunk piálni muszály faljak valamit este is mert hanem a gyomrom padlón van, amúgy 2szelet kenyérrel egész nap el vagyok...mondjuk nem is csinálok semmit ülök az iróasztalnál és pont. Egy olyan edzésterv ami kb napi 2*10 vagy 1*20-30 percet vesz igénybe és hatásos, mármint maradandó fogyást (izmosodást) érek el vele létezik?

2015. dec. 28. 22:50
 1/3 hokai2 válasza:

Ugrókötél!

Gondolom a karácsonyi ajándékod is ez volt és már szét gyapáltad. Vegyél másikat.

2015. dec. 29. 08:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Pont úgy, ahogy 4-et, csak egy kicsivel több kitartás kell hozzá. Az előző 50 milliárd ugyanilyen kérdésben biztosan volt néhány használható ötlet.
2015. dec. 29. 09:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Csak nincsen kedvem elolvasgatni masik 50milliard kerdest. :))
2015. dec. 29. 12:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!