Cukor és liszt elhagyásával mennyi fogyás várható?
ÉS soha többé nem fogsz ilyeneket fogyasztani? Mert ha nem, akkor ne is zárd ki.
Azt meg, hogy ki mennyit, milyen idő alatt fogy, teljesen egyedi dolog, nem lehet tippelni. Nem fogsz csak attól fogyni, hogy valamit elhagysz, hisz lehet mással többet viszel be, szóval még hízhatsz is.
Ezek elhagyásával én se fogytam, s amit ajánlottak, a gyümölcs speciel nekem inkább csak plusz kalória, ráadásul cukorból, nem laktat, inkább sokkal éhesebb leszek tőle. Sokan így vagyunk vele, persze van, akinek bejön.
Nekem speciel az erőteljes szénhidrátcsökkentés vált be, amit a cukor és az összes gabona és keményítődús cucc elhagyása segít, de azért még rá kellett tennem egy lapáttal, később pedig többel. Sokunknak jólesik és bejön ez az irány, persze nem mindenkinek. A mozgás pedig igencsak ajánlatos, igazából kell és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!