Napi 2 liter vizet, ha megiszok, mennyi idő múlva várható a látható és súlybeli változás?
Ez az ajánlott vízfogyasztás kicsit érdekes, mert akkor miért innék, ha nem vagyok szomjas...pontosan érzi az ember, mennyi vízre van szüksége, a napi 3 liter még elfogadható, de egész nap wcre járkálnék ennyitől:)
Ha csak iszol, nem eszel, bele fogsz halni, kb 3 hét után már hiánytünetek fognak jelentkezni, szóval hamarosan.
#4: Ezt olvastam már, de nem hiszek benne. Én simán szomjasnak érzem magam akár egész nap sok víz megivása után is, nem tudom, mitől függ a szomjúságérzet, de nagyon komplex dolog, az tuti. Nekem sem jutna eszembe inni, ha nem vagyok szomjas, éhes vagy nem vágyom teázásra :) Amennyiben edzek, nincs gond a vízbevitellel, mert félóránként megiszom egy litert, ha elég izzasztó :D
Nálam teljesen megszokott dolog az enyhe szomjúság, pedig nem gyakran szomjaztatom magam =)
Minek lenne szomjúság, ha nem azért, hogy akkor igyunk? Elhiszem, hogy nem mindenkinél működik helyesen, de nyilván van, akinél igen.
A víz is olyan anyag, mint sok más, manapság kissé túlzott mennyiségeket adnak meg, az én súlyomhoz pl. majdnem 4 litert... Aki pedig egészen kövér, 6 litert? Vagy tizet? Abnormális.
Hát de attól még meg kell nézned miből mennyit eszel.
Amúgy a vízivással tényleg úgy van ahogy a 4-es mondja akár hisztek benne akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!