1 hónap alatt mennyi várható fogyás ezzel a módszerrel?
Figyelt kérdés
Ha csak 1 hónapon keresztül szentkirályi ízesített ásványvizet innék, akkor 1 hónap után mennyit fogynék kb.? Nem akarom megcsinálni, csak kíváncsi vagyok!2012. máj. 24. 07:00
1/4 anonim válasza:
Két hét alatt vagy 10 kilót, aztán többet nem, mert vagy meghalnál, vagy kórházba kerülnél, ahol táplálnának.
2/4 anonim válasza:
Igen 10 kiló vizet veszítenél, meg úgy bomlana le az a kevés izomtömeged hogy csak na, zsírból pedig minimális lenne a veszteség, de előbb halsz bele vagy kerülsz kórházba.Akik az éhezés bármilyen szintjével akarnak fogyni soha nem lesznek sikeresek. Elég megnézni jön a nyár mindenki na majd most lediétázok ciklusban van, mégis annyi a dagadt ember hogy pff, de ezen nem csodálkozom főleg az itt feltett kérdések után.
3/4 anonim válasza:
"Nem akarom megcsinálni, csak kíváncsi vagyok!"
Ja persze. Egyébként erre még egy majom is tudná a választ, nem olyan bonyolult.
4/4 anonim válasza:
Én 6 kg -ot fogytam 2 hét alatt akaratomon kívül ugyanis mandulagyulladásom volt és nem tudtam lenyelni semmit amt meg kellett rágnom, csak vizet tudtam inni és azt ami híg volt főzelékeket. Nagyon éhes voltam majd kiguvadtak a szemeim állandóan csak feküdtem aludtam hogy ne érezzem az éhséget de szinte állandóan lázas is voltam, és gyerek voltam csak 12 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!