Mi történik azzal aki zsepit eszik amikor éhes?
Jó kérdés. A papírzsebkendő nekem ártatlanabbnak tűnik, mint a vatta, bár ezzel együtt nem értem, miért nem tudnak simán alig enni, az még normál tinilányoknak is megy, ha már nem érdekli őket a saját egészségük, de azért még ekkor is jobb, ha vannak bizonyos határok. Bizonyos étrendek mellett a legtöbb ember nem éhes kevés kalóriánál sem... De én ettől a világtól elég távol vagyok.
Tuti bajuk lesz és nem feltétlenül a pzs-től. Nagyon egészségtelen, ha magasról teszel a tested igényeire, a tápanyaghiány pzs és vatta nélkül is épp elég durva lehet, fizikálisan és mentálisan is. De amelyik anyag nem távozik, hanem összegyűlik a gyomorban, belekben, az persze még ront az életkilátásokon. Mondom, némi papírból ezt még nem nézem ki, a vattából inkább, de tudásom e téren is eléggé minimális.
Mondanám, hogy nevetséges - de inkább veszélyesnek tűnik az ötlet.
De ettől hogyan maradnak vékonyak?
Ugye az ember éhesnek érzi magát, akkor eszik valamit: elkezdi a szervezete feldolgozni, megemelkedik a vércukorszintje, elmúlik az éhsége...
A papírzsebkendő, nem lévén benne semmi, ami hatna az éhségérzetre/vércukorszintre legjobb tudomásom szerint, mi módon nyomná el az éhségérzetet?
Gyümölcslével meg még kifejezetten cudar ötlet: én legalábbis a gyümölcslevektől inkább megéhezni szoktam, mint jóllakni.
Hol lehet ilyen eszementségeket olvasni?
#5: Gondolom, azon alapul a dolog, hogy telik a gyomra a kalóriamentes zsepitől, a pici gyümölcslé pedig az ízlelőbimbóknak és agynak megadja az illúziót, hogy evett valamit. Mert ő úgy működik. Nálam ugyan semmit sem érne, a gyümölcstől én is éhes leszek, de csak mert megeszem pár kiló s annak megfelelően nagy térfogató valamit és feszül a hasam, még nem múlik el az éhségérzetem, ha egyszer a testemnek tápanyagigénye van. Egyébként amit valaki írt, húsleves és cékla, az egy nagyon értelmes ötlet, persze valóban éhesen az sem ér nálam a világon semmit. Akkor enni kell, (kalóriában) sokat, a térfogat vagy a rosttartalom mellékes.
Persze az én testem működése és jelei elég távol esnek az önszuggesztióban már sokszor elég jó (vagy nem, mert akkor már zsepi sem kell? ebben nem vagyok otthon), koplalásban jártas, mindenre elszánt cérnaszál lányokénál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!