Miért nem indul be a fogyás?
Már nagyon régóta küzdök a kg-al. Rendszeresen tornázok és nem szoktak falási rohamaim lenni. Kerülöm a kenyeret és ha mondjuk tésztás dolgokat eszek azokat is mértékkel. Stagnáltam 59-kgnál és bosszantó.. Nem iszom cukros lötyiket legtöbb esetben vizet vagy pedig natúr teát iszom. 160cm-er vagyok és úgy érzem ez a súly sok hozzá.
23/L
Ilyenkor felmerülnek a szokásos kérdések:
-biztos jól számoltad ki a kalóriaigényedet?
-nem eszel túl sokat/keveset?
-elég folyadékot iszol?
-igyekeztél már ennél is többet mozogni, kardiózni?
-próbáltad már még inkább visszafogni a szénhidrátbeviteledet?
Rengeteg befolyásoló tényező van. Nekem volt olyan időszakom, mikor azért fogytam, mert napi 2 liter folyadék helyett ötöt ittam, a nélkül hiába volt rendben az étrendem, hiába mozogtam. Nem azt mondtam, hogy te is vedelj, csak hogy érezd, hogy milyen "apróságokon" csúszik el néha.
kb 1,5-2 liter folyadékot iszok meg egy nap de akkor megpróbálom ezt a mennyiséget növelni. 1400kcal viszek be egy nap a szervezetembe és a szénhidrát mennyiség is csökkentve van.
Mennyi idő alatt indult be nálad a fogyás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!