Kb 25 kg ot mennyi idő alatt tudok leadni? Nagyon sok a felesleg rajtam. és most úgy fogyózom, hogy szénhidrátot nem eszek egyáltalán!
Szerintem beszélj dokival és annyit egyél amennyit ő javasol. A gyors fogyás tényleg tud nagyon egészségtelen lenni. Szénhidrátot viszont tényleg ne egyél. Semennyit sem. Illetve mozogj sokat. Ha nem szoksz hozzá a mozgáshoz akkor örökké diétázhatsz. Vagyis salátazabáló qrvának kell lenni hozzá.
Azt hogy mennyi idő kell hozzá nehéz megmondani. Nem mindegy mennyiből. 300-ból elég ha kihagysz pár vacsorát. 100-ból szerintem kb fél év rendszeres (napi), 20 perc sportolással.
Minden ilyen kérdezőnek ezt a nénit ajánlom itt oldalt az edzesmester .com ot. Ha regelsz rá, nagyon nagyon sok jó infot küld addig, amig nem ajánlja,hogy vegyél csomagot tőle.. utána már nem küld több levelet, viszont egy rakat hasznos infohoz jutsz:) regelj bátran:) ő tuti hiteles! mi itt irogathatunk sokmindent:)
én is szénhidrátmentes diétát tartok, sok erőt és kitartást hozzá, nekem az egészségem miatt kell, életmódilag.. orvosilag van előírva.. de persze 5 kg mínusz, a szülés utánról megmaradt utolsó kilócskák is lemehetnének tőle:D
no de a lényeg, szerintem regelj rá, nem bánod meg:)
itt jobb oldalt-->
Nulla szénhidrátos diétát tartani biztos út a jojó effektushoz! Ezt mindenki tudja aki ért a táplálkozáshoz. Még a teljesen leszálkásodott testépítők sem szoktak napi 50gramm alá menni... Egy 25 kg-os súlyfelesleggel küzdő ember diétája napi 100g szénhidráttal kell, hogy induljon, különben koplalásra áll a szervezet.
Személyi edző
25 kilót 1 év alatt lehet leadni, de nem éhezéssel.
Amúgy úgyse bírod sokáig a szénhidrátmentes étkezést, mert semmi energiád nem lesz, fejfájásod meg annál inkább.
Ja, én nem 0% os- szénhidrát(mentes) diétát tartok, eszem szénhidrátot is, de azt a max. 100g-ot én betartom. Annyi kell.
Kerestem neked linket, amit arról olvastam, hogy ha csirkemellet eszel zöld salátával, akkor azért lesz hipoglikémiád, mert a fehérjére is elindul az inzulintermelés.. csak ez hitelesebb lenne egy linkkel.. de nem találom azóta sem..abban a linkben írták le,hogy mennyi a mininális szénhidrát mennyiség, amit nem árt elfogyasztani, ha nem akarsz magadnak bajt okozni a diétával. Még megpróbálom megtalálni, és belinkelem, ha megleltem!
úgy látszik azért kicsit én hibáztam a kérdés feltevésben! mert igazából eszem szénhidrátot, de kizárólag délelőtt és kizárólag csak teljes kiőrlésű lisztből készülteket. és nem éhezem egyáltalán!tudom, hogy úgy nincs eredménye, sőt.... és mellesleg úszni is járok.
Egyébként köszönöm mindenkinek a tanácsokat:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!