Segítség, nem tudok lefogyni (? )
17éves lány vagyok és az utóbbi hónapokban sajnos nagyon meghíztam:( (174cm-67kg) napi szinten sportolok, nem eszem sok édességet, de csak jönnek és jönnek a kilók és nem tudom mi lehet az oka..Próbáltam sokféle diétát,mégtöbbet sportolni,étvágycsökkentő... Valakinek esetleg van ötlete/tanácsa?:(
Kérlek titeket, csak az írjon aki valóban segíteni szeretne, szitkozó kommenteket nem szeretnék

Megnézhetnéd egy tipikus napod, mennyit viszel be. Ha valóban keveset, akkor ki kéne vizsgálni, van-e valami betegséged, ami felelős lehet a viszonylag kevés evés melletti hízásért... De elég sokan esznek túl sokat, miközben nem hiszik, hogy az sok lenne nekik. Van, aki még ki is számolja és nagyon, nagyon rosszul (ezt én nem értem, ha én számolok, akkor nem felejtek ki 2 liter kólát vagy a 15-szöri csokis mogyoró nassot meg ilyenek, de állítólag vannak ilyenek is)...
Az is lehet, hogy nem eszel sok édességet, de neked egy kevés is bekavar.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!