Segítene valaki hozzá értő, hogy hogyan tudnék lefogyni?
Hogyan kezdjem el mit egyek mit csinàljak stb...
22 éves nő vagyok jó pàr kg feleslegem van olyan 20-25kg plussz...

Nagyon általános a kérdésed, rengeteg ilyen van, olvass vissza.
Konkrét problémakor szívesen segítek, de nem írok mindenkinek kisregényt külön-külön, amikor nekik a fontos, nem nekem.
Dióhéjban: életmódváltás, több mozgás, bizonyára kevesebb szénhidrát sem lenne rossz ötlet (de nem tudom, hogyan ettél eddig s mi passzol a szervezetednek igazán. jó, ha figyelni tudsz rá, hogy mit akar, hisz nem mindenkinek ugyanaz az étrend a jó).
Ha leírod a jelenlegi étrendedet, esetleg a terveidet, hogy mit változtatsz, az segítene. Szerintem általában jó, ha az ember nem vált drasztikusan (még ha én azt is tettem :D), hanem a saját étrendjéből kiindulva változtat, elhagyja a rosszat, behozza, ami hiányzik...
S természetesen kalóriadeficit kell, nincs mese.
Több kalória elégetése, mint amennyit beviszel.
Ami biztosan segít a helyes diéta kialakításában:
- ZÉRÓ fehér liszt tartalmú ételek. Megismétlem: ZÉRÓ!
- Minimális cukor tartalmú ételek. Ezen a rostán is sok minden kiesik, de azért marad még lehetőség bőven.
Ezután pedig, mint ahogy írták, a sport: futás, biciklizés, úszás, vagy zumba, aerobik, akármi, csak mozgás legyen és rendszeres. Ez tuti segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!