Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítene valaki hozzá értő,...

Segítene valaki hozzá értő, hogy hogyan tudnék lefogyni?

Figyelt kérdés

Hogyan kezdjem el mit egyek mit csinàljak stb...

22 éves nő vagyok jó pàr kg feleslegem van olyan 20-25kg plussz...

2015. dec. 7. 14:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Nagyon általános a kérdésed, rengeteg ilyen van, olvass vissza.

Konkrét problémakor szívesen segítek, de nem írok mindenkinek kisregényt külön-külön, amikor nekik a fontos, nem nekem.

Dióhéjban: életmódváltás, több mozgás, bizonyára kevesebb szénhidrát sem lenne rossz ötlet (de nem tudom, hogyan ettél eddig s mi passzol a szervezetednek igazán. jó, ha figyelni tudsz rá, hogy mit akar, hisz nem mindenkinek ugyanaz az étrend a jó).

Ha leírod a jelenlegi étrendedet, esetleg a terveidet, hogy mit változtatsz, az segítene. Szerintem általában jó, ha az ember nem vált drasztikusan (még ha én azt is tettem :D), hanem a saját étrendjéből kiindulva változtat, elhagyja a rosszat, behozza, ami hiányzik...

S természetesen kalóriadeficit kell, nincs mese.

2015. dec. 7. 14:37
 2/3 anonim válasza:

Több kalória elégetése, mint amennyit beviszel.

Ami biztosan segít a helyes diéta kialakításában:

- ZÉRÓ fehér liszt tartalmú ételek. Megismétlem: ZÉRÓ!

- Minimális cukor tartalmú ételek. Ezen a rostán is sok minden kiesik, de azért marad még lehetőség bőven.

Ezután pedig, mint ahogy írták, a sport: futás, biciklizés, úszás, vagy zumba, aerobik, akármi, csak mozgás legyen és rendszeres. Ez tuti segít.

2015. dec. 7. 14:46
 3/3 anonim ***** válasza:
És napi 3-4 liter víz alap!!
2015. dec. 7. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!