Fiúk, szerintetek mennyire kövér?
Figyelt kérdés
Egy 158 centi magas, 60 kilós lány. Tudom, h le kellene adnom, csak nem tudom, mennyit. Igazából ennél több voltam, és meg is jegyezték már a változást, de azért a tipikus "pasi-vélemény" érdekelne most ^^ Előre is köszi :)2015. dec. 13. 18:50
1/8 A kérdező kommentje:
Oh, és azt elfelejtettem, hogy ehhez egy B-s cici társul. Csak hogy meglegyen a kép:D
2015. dec. 13. 18:53
2/8 anonim válasza:
Képpel könnyebb lenne megállapítani mondjuk igazából ha lány lennék én sem raknám fel csak úgy a képeimet ide...xd
4/8 anonim válasza:
Szerintem elég sok.
Olyan 50 körül lenne jó.
De számít a forma és a feszesség is.
Nem mindegy, hogy hogyan oszlik el. Más hogyha arányos és más hogyha formátlan.
5/8 anonim válasza:
Ha sulyemelo vagy, a 80 is okes lenne.
6/8 anonim válasza:
Testmagasság mínusz 110 kg.
Ez nagyjából a reális, az ötven pont jó lenne, de szerintem hatvannal sem vagy még kövér.
7/8 anonim válasza:
Kép nélkül elképzelni sem tudlak.
8/8 anonim válasza:
Nekem egyszer volt ilyen 158/60 barátnőm. Annyira, de annyira imádtam a cukker kis testét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!