Hogyan lehet hogy ennyinél érzem már a bordáim?
Figyelt kérdés
168 cm vagyok és 60 kg. 66-67 cm a derekam. De ugye az etalon a 60. Még is akkor miért érzem már most a bordáimat??
15/L
2015. dec. 12. 21:48
1/11 anonim válasza:
Mert erősebb csontozatú vagy , barátnőm 155cm/30kg , soha nem diétázott vékony alkat és nincs kint a bordája nem is látszik neki a csípője is keskeny a lábai összérnek pedig nagyon vékony . Én ha egy tizessel több vagyok akkor is úgy nézek ki mint egy afrikai éhező , genetika :D
2/11 A kérdező kommentje:
Igazából szinte minden csontomat kitudom tapintani szó szerint. Akkor nem vészesek ezek az adatok?
2015. dec. 13. 10:05
3/11 anonim válasza:
Etalon?! Mindenkinek a saját alkatához viszonyított etalon van, amit természetesen a ízlése is befolyásol kissé.
4/11 anonim válasza:
Én bár fiú vagyok, de már létezésem/tudatom óta ki tudom lényegében az összes kitapintható csontomat tapintani (na ezt jól megfogalmaztam :D)
Arról nem is beszélve, hogy pl. a bordák is kirajzolódnak bizonyos testhelyzetekben.
Legutóbb mérve a BMI: 21
Arra tudok esetleg gondolni, hogy fogytál és szokatlan, hogy nincs rajta akkora zsírréteg.
Megnyugodhatsz, normális és természetes dolog.
5/11 A kérdező kommentje:
Igen, 36 kg-t fogytam 2 év alatt. A gondom csak az hogy nagyon megnyúlt a bőröm. :(( Nekem a BMI: 20.
2015. dec. 14. 16:57
6/11 anonim válasza:
7/11 A kérdező kommentje:
Én másik kalkulátort néztem xdd de igazából már lényegtelen. És köszönöm :DD
2015. dec. 15. 14:51
8/11 anonim válasza:
Ne agódj!Én bárhova megyek csak meg bámulnak 14 éves lány vagyok 165 cm és 38 kg nekem minden bordám kilátszik. Ja senki se írja hogy anorexiás vagyok mert rengeteg órvosnál jártam és azt mondták hogy GENETIKA!!!!!
9/11 A kérdező kommentje:
Jó neked. Én nagyon szeretnék 30-35 kiló lenni. Akkor már tuti nem lennék kövér, hiába látnám azt a tükörben.
2015. dec. 15. 17:57
10/11 anonim válasza:
miért akarsz ilyen vékony lenni? Utána meg piszkálni fognak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!