Nem vagyok kórosan sovány,de a bordáim mégis teljesen körvonalazódva látszanak.Sok ideig folyamatosan sportoltam és a lábaim meg a kezeim eléggé izmosak.Mentem egy barátnőmmel a strandra aki még nállam is soványabb de neki egyáltalán nem látszanak a bordái.És ez olyan rosszúl néz ki,mert az oldalam olyan mint egy anorexiásnak,pedig a hasamon még egy kis fölösleg van is.Igaz hogy sokszor belekezdtem diétákba,de sose folytattam őket pár napnál tovább,viszont ha pedig sokat eszek,az mind a hasamra megy és a bordáim csak látszani fognak.Valami ötlet ez ellen valakinek van?
Keresd fel a háziorvost, ő majd beutal. Az anorexia nehezen, de kezelhető. Egyél rendesen!
2014. jún. 22. 10:12
2/9 anonim válasza:
Én is ugyan így vagyok.. most mondanám, hogy hízz egy kicsit, de ha olyan vagy mint én, akkor valószínűleg először mindenhova híznál ahova nem kéne (has, comb, stb.), oda meg csak legutoljára, vagy egyáltalán nem. :( ez sajnos genetika, nem lehet vele mit kezdeni, de szerintem nem olyan vészes, biztos van sok mindenki akinek tetszik, és gondolj bele, még mindig jobb mintha pl. uszógumid lenne :D
2014. jún. 22. 10:17
3/9 A kérdező kommentje:
1.válaszoló:Nem vagyok anorexiás!A lábaim nagyon szépen izmosak.Az anorexiások pedig nem izmosak.
2.válaszoló:Én sajnos csak a hasamra hízok.Örülök hogy bikini szezonra le tudtam adni a pocimat.És végül nem diétával adtam le,hanem kocogással.Csak sajnos nem egyszer mondták már nekem csodálkozva,hogy "úristeeeen a bordááid ennyire látszanak?!" és ez eléggé zavar :/
2014. jún. 22. 10:26
4/9 anonim válasza:
Igen, ismerős... csak nekem még a szegycsontom is eléggé kilátszik, úgyhogy duplán el szoktal csodálkozni ha pl. fürdőruhában vagyok.:/ pedig teljesen normális a súlyom (171 cm, 55kg), sőt, a hasamon nekem is van egy kis husi, meg a combom felső részét se mondanám túl vékonynak.. úgyhogy tényleg nem értem Dehát így jártam :D
2014. jún. 22. 11:36
5/9 anonim válasza:
Tiniként én is ilyen voltam, csodálatosan nézett ki a viszonylag nagy melleimmel, aztán idővel normálisabb lett, már csak az alján látszik kissé a két ív.
2014. jún. 22. 12:05
6/9 anonim válasza:
Sajnos velem is ez a helyzet, pedig en 168 cm vagyok es 60 kg.. Tehat nem vagyok valami vekony, a fenekem, combom hatalmas, ehhez kepest a bordaim kilatszanak... Plusz az egyik also bordam valamitol nagyon el van formalodva, meg rosszabb igy:( 15/L
2014. jún. 22. 12:45
7/9 A kérdező kommentje:
Kicsit megnyugodtam,hogy nem csak én vagyok ezzel így.Attól félek,hogyha elkezdek nőni akkormég jobban fognak látszani a kis drágáim :)) most 158 cm magas vagyok és 45 kg a súlyom. :/
2014. jún. 22. 15:47
8/9 anonim válasza:
Nekem is a szegycsontom látszik nagyon, a kulcscsontjaim méginkább, utálom.
Pedig nem vagyok vékony, sőt, diétázni és sportolni is most kezdtem, előre félek, hogy még feltűnőbb lesz... :D
Viszont sokan mondják, hogy ez még változni fog, szerintem a te esetedben is így lesz, végtére is még csak 15 éves vagy. :)
2014. jún. 22. 17:33
9/9 anonim válasza:
Alkati dolog. Nekem is ilyen,simán lehetnék statiszta akármilyen éhezést bemutató dokumentumfilmben. (Súlyra normális vagyok- 170/55.) Mióta rendesen edzek, azóta jobb a helyzet, az izmok sokat takarnak. Szóval súlyzós edzést iktass be, ha zavar a csontosság. Hidd el, sokkal szebb látványra, mint a csontok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!