Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy mehetne le ez az utolsó...

Hogy mehetne le ez az utolsó 3-4 kg?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 18 éves lány vagyok, 159 cm és 52 kg.

Napi háromszor keveset eszek, ebből a reggeli gyümölcs (pl egy banán) szokott lenni és a másik két adag sem elvetemült étel. Édességet, alkoholt, cukrozott üdítőket kerülöm, nem dohányzom.

Hetente négyszer legalább egy órát futok, ha időm engedi átlag két hetente kondiba is lemegyek pár órára, emellett gyalog járok mindenhova.

És ez az utolsó pár kiló mégse akar lemenni a bánatnak se.

Mit tehetnék még, mit csinálok rosszul?

2015. dec. 2. 14:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Mit eszel a másik két étkezésedre?
2015. dec. 2. 15:29
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túlzásba viszed. Velem is ez volt, csak 1200kcalt ettem meg, és sporttal elégettem kb 400-at, és a szervezetem nem jutott elegendő tápanyaghoz, így tartalékolni kezdett. Személyi edző tanácsára elkezdtem napi 1400kcalt enni minimum, persze a sportot nem hagytam abba. Az első 1 héten semmit nem fogytam ezek után, a szervezetnek ugyanis fel kell fognia, hogy koplalok többet, nincs szüksége tartalékra. Utána vszont szépen fogytam tovább. :)
2015. dec. 2. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!