Ha 2 hónap alatt 5-6 kg-ot szeretnék fogyni, akkor napi hány kaloriát kell "leedzenem"?
Figyelt kérdés
Most szobabicózom napi egy órát az 750 kaloria égetés
azzal milyen eredményt lehet elérni 2 honap alatt?
2010. márc. 22. 20:22
1/6 anonim válasza:
Ha többet eszel mint amit elégetsz akkor hízol ha kevesebbet akkor fogysz ez ilyen egyszerű. Nem tudni mennyi kalóriát eszel illetve hogy mit csinálsz még? Ergó semmit nem lehet erre mondani mert semmilyen adat nem áll rendelkezésre. De szerintem napi 1 óra biztos hogy kevés.
2/6 anonim válasza:
egy óra szobabicó rohadtul nem 750 kcal-t éget el..
3/6 anonim válasza:
Szép is lenne :) Nem tudom hány kilós vagy, de mondjuk egy 60 kilós nő egy óra alatt (következtetve az intenzitásra amit egy órán át lehet bírni) talán ha elégetsz 350 kcal-t :)
4/6 A kérdező kommentje:
A bicón a kijelző mutatja a kaloriát .
Egyébként 62 kg , 40 N.
2010. márc. 22. 22:19
5/6 anonim válasza:
Akkor elég rendesen átvághattak a bicóval :)
Egy óra futás alatt sem éget el az ember 750 kcal-t.
6/6 A kérdező kommentje:
mindegy!
majd 2 honap mulva jelentkezem ,mennyit fogytam.pusz kösssz
2010. márc. 24. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!