Tudnék így fogyni?
Figyelt kérdés
Kb. 7 kg felesleg van rajtam.Egy nap ennék 800Kcal-t,tudom,hogy nem sok,de simán kibírom,nem nagy megerőltetés.szeretek futni,de mostanában mindig 5-6 körül érek haza és a sötétbe már nem olyan biztonságos,ezért arra gondoltam,hogy itthon helyben futnék minden nap 70 percet.szerintetek egy hónap alatt lemenne az a 7 kg?2015. dec. 10. 14:37
1/4 anonim válasza:
70 percet 800 kcal mellett? Omg. Szerintem ez durva, de igen, biztos fogynál.
2/4 anonim válasza:
Én november 2-án kezdtem a fogyókúrámat. Napi 1200 kalóriát eszem, nem tornázom, mert 3 kicsi gyerektől nem igazán van rá energiám, de már most lement 7 kiló.
3/4 anonim válasza:
Van rá esély, igen, de én inkább teljes testes edzést nyomnék, nem helybenfutást. Nem muszáj futni a fogyáshoz, de minden fontos izomcsoport megedzése jó ötlet. Már ha rendesen eszel, nem így.
Célszerűbb lenne emelni a kalóriabevitelt, mivel így jó eséllyel izmot fogsz bontani. Ennyi evés mellett nem is mozognék, mert az fokozza a koplalás fokát, ami még inkább árt az izmoknak, de neked is. Többezer kcal deficittel nem hinném, hogy jól működsz.
S ha le is fogysz, az még nem siker, mivel ilyenek után sokkal nehezebb megtartani az eredményt. Ha a régi étrendedre állsz vissza, főleg, de anélkül is, a lassult anyagcserével nehezebb.
4/4 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy az ilyen ostoba, koplalós fogyókúrák hizlalnak a legjobban?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!