S. O. S 12 éves vagyok 55 kg es 150 cm. Hogy fogyjak?
Szóval fogyni szeretnék januárig kb 8 kg-ot...
Januárban megyünk az osztállyal úszni.. Kb 2 hétig járunk...
És afdigra le szeretnék fogyni, meg amúgyis... Nem érzem igy jól magam
tudnátok adni tanácsokat?
Nagyon fontos lenne
De olyan dagi vagyok 😲😵😣
De köszönöm hogy válaszoltál😋😊😊
Szerintem nem vagy dagi, maximum teltebb. :)
Az úszás miatt meg ne parázz, nekem a 100 kilós (most már csak 90 :P) osztálytársam is úszott... legalábbis próbálkozott. :)
Ha mindenképp fogyni akarsz, akkor igyál sok vizet, egyél sok gyümölcsöt és zöldséget (főleg zöldséget, mert a gyümölcsben sok a cukor), sportolj (fuss, sétálj, atlétikázz, röplabdázz, kosarazz), egyél sok húst (csirke, hal, nyúl, steak, kevésbé zsíros
disznóhús), sok fehérjedús ételt (zsírszegény túró, tojás, tej), hagyd el a cukros üdítőket, csokikat, mindenféle nasit, a zsírban/olajban sült ételeket!
Sok sikert! :)
Egy majdnem 13 éves lány, aki hasnyálmirigyműtét után 3 hétig nem evett és 2 hónapig diétázott
Ez nem normális.Én is 12 éves vagyok 160cm és 43 kg.
Amúgy szerintem járj sportolni,vagy ha nincs időd akkor délutaánonként fuss negyed órát.Ezen kívül ne egyél sok édességet ée zsírt.Inkább gyümölcsöt és zöldséget.És a legfontosabb hogy ne egyél kb.8 óra után.
Köszönöm hogy válaszoltatok.. 💪
Szerintetek sikerülhet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!