Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » S. O. S 12 éves vagyok 55 kg...

S. O. S 12 éves vagyok 55 kg es 150 cm. Hogy fogyjak?

Figyelt kérdés

Szóval fogyni szeretnék januárig kb 8 kg-ot...

Januárban megyünk az osztállyal úszni.. Kb 2 hétig járunk...

És afdigra le szeretnék fogyni, meg amúgyis... Nem érzem igy jól magam

tudnátok adni tanácsokat?

Nagyon fontos lenne

2015. dec. 4. 17:00
 1/7 anonim válasza:
12 evesen ez most normalis:) 11-13 eves korban szokott ez lenni nehany gyereknel,de noni fogsz es semmi baj sem lesz:) ilyenkor meg nem szabad fogyozni meg ilyesmik:)
2015. dec. 4. 17:34
 2/7 A kérdező kommentje:

De olyan dagi vagyok 😲😵😣

De köszönöm hogy válaszoltál😋😊😊

2015. dec. 4. 17:41
 3/7 anonim válasza:

Szerintem nem vagy dagi, maximum teltebb. :)

Az úszás miatt meg ne parázz, nekem a 100 kilós (most már csak 90 :P) osztálytársam is úszott... legalábbis próbálkozott. :)

Ha mindenképp fogyni akarsz, akkor igyál sok vizet, egyél sok gyümölcsöt és zöldséget (főleg zöldséget, mert a gyümölcsben sok a cukor), sportolj (fuss, sétálj, atlétikázz, röplabdázz, kosarazz), egyél sok húst (csirke, hal, nyúl, steak, kevésbé zsíros

disznóhús), sok fehérjedús ételt (zsírszegény túró, tojás, tej), hagyd el a cukros üdítőket, csokikat, mindenféle nasit, a zsírban/olajban sült ételeket!

Sok sikert! :)

Egy majdnem 13 éves lány, aki hasnyálmirigyműtét után 3 hétig nem evett és 2 hónapig diétázott

2015. dec. 4. 18:03
 4/7 tiborciusz válasza:
Hát szerintem is fogsz nyúlni..De ha nagyon zavar sportolj fuss stb..
2015. dec. 4. 18:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez nem normális.Én is 12 éves vagyok 160cm és 43 kg.

Amúgy szerintem járj sportolni,vagy ha nincs időd akkor délutaánonként fuss negyed órát.Ezen kívül ne egyél sok édességet ée zsírt.Inkább gyümölcsöt és zöldséget.És a legfontosabb hogy ne egyél kb.8 óra után.

2015. dec. 4. 18:10
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy válaszoltatok.. 💪

Szerintetek sikerülhet?

2015. dec. 4. 19:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Én ilyesmi voltam, egy 3 hónap alatt lefogytam, közbe persze már nőttem is. Mire lefogytam még izmos is lettem. Azóta gyúrni járok, szóval kicsit jobban nézek ki mint 12 évesen. Most 17 vagyok. Kezdd el a Fegyencedzést és mellé fuss vagyis inkább gyalogolj először. Ahogy fogysz, elkezdhetsz futni.
2015. dec. 5. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!