Nem féltél először edzőterembe, aerobic órára elmenni? Ha igen, hogy küzdötted le a félelmet?
Én a napokban fogok először menni, és kicsit félek így egyedül:) Főleg azért mert főleg sportosabb, izmosabb emberek vannak ott, nekem pedig nagyobb súlyfelesleget kell leadnom. Félek, hogy furcsán néznének rám és nem érezném odavalónak magam.. :)
Ti hogy küzdöttétek le a félelmet? Egyáltalán hogy bírtátok az első órát?:)
Köszönöm a válaszokat:)
17/l

Tudtam hogy le fogok fogyni a megfelelő precÍz tápálkozással, és nem törődtem vele, a ciki nem az ha kövéren jársz edzőterembe, hanem ha papucsban edzel és pofázol, ahelyett hogy edzenél, az edzőterem nem társasági élet kiélésére van, a 80 % arra használja, tisztelet a kivételnek!
Továbbá az a ciki, ha valaki fut és évek múltán is kövéren fut, vagy jár terembe, mert ott a kajával nagy gebasz van ám! EGy szakértő ezt látja.

Köszönöm az eddigi válaszokat, kezdek megnyugodni :)
Hát minimum 30-tól kellene, de a 40-nek jobban örülnék.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!