Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem féltél először edzőterembe...

Nem féltél először edzőterembe, aerobic órára elmenni? Ha igen, hogy küzdötted le a félelmet?

Figyelt kérdés

Én a napokban fogok először menni, és kicsit félek így egyedül:) Főleg azért mert főleg sportosabb, izmosabb emberek vannak ott, nekem pedig nagyobb súlyfelesleget kell leadnom. Félek, hogy furcsán néznének rám és nem érezném odavalónak magam.. :)

Ti hogy küzdöttétek le a félelmet? Egyáltalán hogy bírtátok az első órát?:)

Köszönöm a válaszokat:)

17/l

2010. márc. 22. 16:36
 1/4 Krisz85 ***** válasza:

Tudtam hogy le fogok fogyni a megfelelő precÍz tápálkozással, és nem törődtem vele, a ciki nem az ha kövéren jársz edzőterembe, hanem ha papucsban edzel és pofázol, ahelyett hogy edzenél, az edzőterem nem társasági élet kiélésére van, a 80 % arra használja, tisztelet a kivételnek!

Továbbá az a ciki, ha valaki fut és évek múltán is kövéren fut, vagy jár terembe, mert ott a kajával nagy gebasz van ám! EGy szakértő ezt látja.

2010. márc. 22. 22:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Velem is ez volt, igaz én párommal járok le a konditerembe. De én is azon voltam, hogy hú mit szólnak hozzám, nézni fognak e stb :D (nekem is nagyobb súlyfeleslegem van) 2 hónapja járok még csak, de már nem foglalkozok ezzel, hogy ki néz rám:) Amúgy meg nem szólnak semmit, nem bámulnak, mindenki edzeni jár le, elvan magával foglalva. Nem ciki egyáltalán, ha valaki eljár edzeni ducin sem az, sőt. Az a ciki, ha valaki kövér és a mekiben tömi a fejét.
2010. márc. 23. 12:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Amúgy mennyit kell leadnod? Én 6 kg-t fogytam eddig, de még hátra van olyan 30-35kg.. Uccsó vagyok. 19/L
2010. márc. 23. 12:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, kezdek megnyugodni :)

Hát minimum 30-tól kellene, de a 40-nek jobban örülnék.. :)

2010. márc. 23. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!